Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2 (PS4)


GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

destiny konsolda fps için uygun bir oyun aslında. ama yine de hiç konsolda fps geçmişi yoksa bulaşmamak lazım. ben 2008'den beri falan konsolda fps oynuyorum. el alışıyor doğal olarak.

tabiki bir mouse değil ama kıyaslamaya gerek yok. ederi varken oyunu sat ya da takasla bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ilk adam gibi oynadığım konsol fps'si Destiny 1'di. Alışana kadar zorladım bayağı ama şimdi idare ediyorum, üstelik de Hand Cannon falan kullanıyorum ağırlıkla.

Bu arada aktif oynayan var mı? Bizim grup evli barklı adamlar, yarıdan fazlasının ufak çocuk da olunca pek ilgilenemiyorlar. Sürekli NF falan yapalım diyoruz, sonra patates çıkıyorlar, daha adam gibi raid keyfi yapamadım, çok içimde kaldı. NF için 3 kişi bulurduk normalde, bu hafta o da olmadı, bildiğin haftalık NF yapamadım bugün son günde. Arada beni de katın diyecem Raid, NF, Trials falan adam lazım olursa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pc'de beğendim oyunu ya. ama işte hala gtx660ti var pc'de o sebeple sorun yaşıyorum, black screen veriyor pc saçmalıyor falan.. wow'da da yapmıştı yazın benzer şeyi.


eksikleri de düşündürüyor tabi, content sıkıntı. belirli seviyeye gelince yapacak bir şey bulamıyorsun falan, üstüne pvp'de gear'ın hatta lvl'ın bir espirisi olmaması falan.

kardeşimin hesabı ile oynadığım süreyle yetincem sanırım. şuan fifa takılıyorum zaten yeter bana bir süre
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ilk oyuna göre yine çok dolu çıktı. Aslında sorun content eksikliğinden ziyade progress eksikliği kalmaması.

Yoksa endgame'de adventure'lar var, eski görevleri tekrarlama var, public eventler patroller random world bosslar var, strikelar, nightfall ve raid var, çeşit çeşit pvp var, haftalık faction rally'ler iron bannerlar var, var oğlu var yani.

Ama bunları tamamlamak çok fazla bir şey getirmiyor. Heroic Strike'lar zaten geliyor, onlarla beraber event spesifik gear vb gelmeli oyuna geri, nightfall haftada bir tane değil 3-4 tane olmalı, ilk oyundaki gibi eşya toplamaca gelmeli, random world questler gelmeli vb.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de oyunun pvp kısmı baştan sona felaket, oradan da çok kaybediyor.

Endgamecilerin hatırı sayılır kısmı pvp meraklısı sonuçta.

Oyun özellikle PVP'den alabileceğiniz en en kötü deneyimi alabilmeniz için kasıtlı olarak uğraşıyor.

Kasıtlı olarak asla takımları dengeli kurmuyor, destinytracker'dan bakarsanız kasten sürekli iki takım arasında %10-20 arası puan farkı olduğunu görebiliyorsunuz (puan derken light ya da power level demiyorum tracker'daki puanlama). Böyle olunca da ya karşı takımı rahatça eziyorsunuz ya da saçma sapan spawnkilllerle geçiyor oyun. Kaazara yine dengeli maç çıkartıyorsanız keyfini sürün, çünkü o zaman hakikaten eğlenceli oyun.

Eğer takım halinde veya tek klan olarak katılan ekip varsa asla iki benzer ekibi karşılaştırmıyor, bir tarafta birbirini tanıyan ve sesli chat imkanı olan clanı öbür tarafta 4 random'la çarpıştırıyor sürekli ki iyice artsın aradaki avantaj farkı.

Bitime 30 saniye kalmış oyunlara falan sokuyor bazen, zaten oyunun loadingi yarım saat, 30 saniye sonra maç bitti, küfrü basıyorsunuz haliyle.

PvP spawn noktaları apayrı gelaket, direkt olarak süper açmış ya da power weaponlu düşmanın önüne spawn ediyor, çatışma ortasına spawn ediyor, abuk subuk yerlere spawn ediyor.

Silah dengeleri nispeten iyi, mükemmel olmasa da bu kadar silah çeşitliliğinde fena tutturmamışlar genelde. Ama autorifle her türlü "kral" olmuş durumda, onun dışında Mida'ya acile nerf gelmezse tatsızlaşır.

Oyun modları güzel olsa da D1'deki gibi seçilebilir olmaması üzüyor, bir pvp ranking sistemi olmamasıysa ayrı sıkıntı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Free trial gibi bir şey gelmiş ps4'e indirim denedim biraz.

PC'de uzun süre oynamıştım pc'de sıkıntı var diye kendi hesabımı açmamıştım da.

ps4 aiminin getirdiği zorluk fazla ya, pvp'de nasıl olacak bakalım onu görmedim henüz. pc'deki zevki alamıyorsun sanki o yüzden

sanırım bu free trial ile pvp'ye falan da katılma olanağı var, baya oyuncu kaybettiler sanırım böyle bir yola gittiklerine göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ps plus bedava verdiği için üstüne dlc leri alıp başlamaya değer mi? oyunu bir kaç saat oynadıktan sonra verdiği hissiyatlar hoşuma gitti ama herkes giydirdiği için hala merak içindeyim, neden ve neyi bu kadar kötü yaptılar ileri ki seviyelerde diye ve hala bu durumda mı oyun? forsaken ile gelen yeni özellikler umut vaat ediyor mu ve nedir bu özellikler? İlk iki expansion ı alıp forsaken için indirim beklemek mantıklı mı yoksa hepsiniz almak zorunda mıyız?bunları cevaplayacak biri çıkarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dungeon/raid ve grinding halen cezbediyorsa, ekiple beraber girip oynayacaksaniz oynanir sanki, guzel cilalamislar

ama gameplay ilginc/eglenceli olsun ve/ya hikaye ve karakterler alsin gotursun, bir miktar tutarli olsun diyorsaniz tatmin edemiyor bence

bu videodaki kadar negatif olmadi tepkim, ana senaryo herseye ragmen vakit gecirtecek kadar idare eder derim ama hem gameplayde hem konu/karakterlerde bir sey eksik, dilimin ucuna gelmiyor dedigim cogu seyi yakalamis :
https://www.youtube.com/watch?v=Dqyco2NYBOs

bir de ps4pro'da 1080p30 hos degil
konsolda da fps oynanmiyor hakkaten, halen titanfall 2 ve prey'i ps4'te harcadigima pismanim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forsaken bayağı bir adam etti oyunu. Grindi biraz arttırdı, ama zaten azıcık lazımdı, senaryo zaten değişik yerlere gitti, daha karanalığa gömüldü. Yeni silah ve zırh sistemi ilk bakışta daha iyi gibi duruyor. Questler falan derken yapacak şeyler arttı endgamede. Biz arkadaşlarla oynadığımız için keyif alıyoruz.

Tarihin görmüş olduğu en kötü pvp sistemine sahipti hazırda oyun, zaten daha kötüye gidemezdi, ya da biz öyle sanıyorduk, ama gitmiş. PvP istiyorsan komple kepazelik. Buna rağmen standart pvpye alternatif olarak yeni Moba sistemli oyun getirmişler o gayet eğlenceli.

Hala güzel oyun, ama tek başıma olsam tahminen çok sarmazdım ben, 2-3 ayda bıkardım. Tanıdıklarla oynayınca eğlenceli oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...