Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2


DarkC1oud

Öne çıkan mesajlar

Saçma bir şekilde yeni başlayanlara campaign oynamasını önermiyor oyun. Daha önce oynamamış olanlar tower a geldiklerinde haritayı açıp en sağdaki simgeye(npc) gidin ve legacy quest yazan görevleri alın. Onlar eski single player campaign kısımları. Red War ile başlayın yaklaşık 10-12 saat civarı gayet güzel single player campaign, sonra işe osiris ve warmind ile devam ediyor sanırım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun %80'i falan expansionlardaymış. ama free to play haliyle yine de pvp haritalarını sınır olmadan oynayabiliyormuşuz. dungeon ve raidlerin de bir kısmı açıkmış sanırım. 

oyunda görev yönlendirmesinin olmaması benim kafamı çok karıştırdı başlangıçta. normal hali tamamen "saldık sizi grind yapın kasın" mantığında galiba.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o görev karışıklığını bende yaşadım ilk başta. Bir gazla başlıyorsun ortam akıyor hikaye gidiyor derken bir köyde "napcam ben şimdi" derken buluyorsun kendini. Ondan sonra kafana göre bir oraya bir buraya item kovalaya dönüyor. Storyleri oynar bırakırım kanımca.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bişey açık aslında gördüğüm kadarıyla. Year 1 raidleri açık, strikerlar komple açık, pvp haritaları açık. Forsaken'a kadar olan herşey açık zaten, Forsaken ve Shadowkeep haritalarına da erişim var, ama oraların hikayesi, exotic silahları ve raidlerine erişim yok. Forsakenin'ın annual pass contenti de yapılıyor sanırım, özel itemleri düşüyor mu bilmiyorum. Yani oyunu sevip sevmeyeceğini anlayacak ve bir süre oyalayacak kadar content var gibi görünen.

Ana hikayenin direk başlamaması saçma olmuş. Tower'da haritaya göre sağ tarafta kalan Amanda Holliday ile konuşunca Red War (base oyun ana hikayesi), Curse of Osiris ve Warmind ana görevlerine başlanabiliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

selam oynayan var mı hala veya yakında oynamış olan?

indirimdeyken 3 arkadaşız 2 dlcyi de alıp başlamayı planlıyoruz, çok hardcore pvp veya pve değil de eğlenir miyiz semi casual oynasak? strikelar falan 3 kişiymiş zaten direkt ilgimizi çekti, arada pvp yapabiliriz ama genelde story strike raid falan hedefliyoruz.

reddit'te bayağı hate var ama klasik subreddit hivemindi diye düşünüyorum, almaya değer mi indirimde?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...