Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2


DarkC1oud

Öne çıkan mesajlar

Bizim ekip bıraktı sayılır, ben ara ara "minimal casual" olarak eventlerde ya da ekstra questlerde giriyorum.

PS'te oynuyorum.

PvP zaten oynanmayacak kadar rezil dengesizdi en son. PvE'de fazla güçlü olmuştu guardian, silah nerfleriyle dengelemişler sanırım bir miktar.

Forsaken'daki ana senaryo çok güzeldi ama sonrasında Dreaming City'de saçma "haftalık quest olayı" zaten oyuncuların %95'ini hikayeden koparttı. Black Armory süper tırt bir expansion oldu. Sonrasında Invitations of the Nine'la da hikayeyi iyice bok ettiler. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk ciktiginda da campaigni 2 kere bitirip biraz pvp yapip birakmistim, solo bi yere kadar.
yalniz adamlarin hikaye, atmosfer ve muzige hayranim. ayrica optimizasyon da babalar gibi ?
osiris'i bitirdim dun, mars'a bakicam bugun.
pc pati clanindayim btw.

BioHazarD tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

free to play oluyormuş.

The core game will be renamed to Destiny 2: New Light

Once Shadowkeep launches on September 17th, the base game will go free-to-play and include "all year one content, including "foundational modes, activities and rewards."" So you'll be able to play the base game, as well as the content added as part of the Curse of Osiris and Warmind expansions, for free

"This represents a change for the Destiny franchise as it seeks to lure gamers away from popular free titles like Fortnite. Previously, players paid upfront for the game and bought big expansions to gain access to new raids, missions and in-game items, either separately or as an annual pass subscription. Now, the core game will stay free, while additional content will be made available in the form of paid "à la carte" offerings like Shadowkeep."

Going forward, no more content will be made exclusive to one platform over others. All platforms will have the same access to all new content at the same time

Cross-save will be added for Xbox One, PC, and Google Stadia. No PS4 support for now

Soon, the game will move from Battle.net to Steam on PC. Existing Battle.net players will be able to migrate all characters and purchases over to the Steam version once this happens

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

Bunu ilk yayınladıklarında izledim, ama D1 de dahil ilk defa bir pack'i preorder etmemiştim ve çıkar çıkmaz da almayacağım sanırım. Çok bozdu son zamanlarda.

Şimdi en azından kağıt üstünde PvP'yi adam etmek için yaptıkları değişiklikler güzel gözüküyor, ama 1 sene sonra gelen düzeltmeyi ne yapmaları gerektiğini söyleyemiyorum, forum kurallarına aykırı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tuto yaptım, gerçek dünyaya geçince char ekranda durduğu gibi durmadı, sildim baştan oynadım tutoyu. akıl fikir yarabbi, division 1'deki aynı sorun. neyse bu sefer tamam dedim, gerçi aydınlatma yüzünden hangi yüzü seçersen seç ağız kısmı sanki homo erectus. bir görev yaptım, üsse dönerken attı sunucudan. sonra da 30 dk sıradaki yerimi göstermeden "bekle dolu" dedi, en sonunda kapattım. kuzen film izlemeye gelecekti, bilsem onu geri çevirmezdim lol. neyse artık yarın filan bakarım daha çok, oynanabildiği zaman.

grafikler gayet iyi ve ağır değil ama, optimizasyon başarılı gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...