Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selanik


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

şehir 1-2 günlük. Halkidiki bölgesinde de denize girilir fazladan bir gün. Fazlası aylaklıkla geçer, yer içer keyif yaparsın neden olmasın. Fırsat maliyetini bilmemiz lazım net cevap vermek için. Daha az gün ayırırsan ne yapabilirsin mesela?
Düşündüm de biz 2 gece üç gün gittiydik sanırım hem aylaklık yaptık hem tüm şehri gezdik yedik içtik gece dışarı çıktık. Tek kötü yanı denize dediğim bölgeye telaşla gidip dönmemiz olmuştu. 5 gün belki de bayabilir yani

Gece hayatını seviosan uptısduptıs, istanbulun herangi bir bölgesinden daha keyifli bi 2 gece de kopabilirsin falan bi de cuma cmt şeklinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef Ryan Air'in ucus plani tam bana aykiri gidecek sekilde tasarlandigi icin 5 gunden once geri donemiyor gibi gozukuyorum. Soyle guzel bir restoran, taverna gibi birsey bulsam 5 gun boyunca deniz yemegi yiyip raki icerek de yasayabilirim ama iste sirf bunu yapmak icin yok yere hem kendimin hem kizarkadasimin izin gununu heba etmek istemiyorum. 5 gunlugune Yunanistan'a gitmisken hepsini Selanik'te gecirmek izni car cur etmek olur belki ama pek gezesim de yok iste, tatil yapayim derken yorulup geri donuyo insan oyle olunca. Donusu Selanik'tan yapmayim, 3 gun kaldiktan sonra Atina'ya ucayim oradan doneyim falan dersem de daha az zaman gecirmek icin ustune para vermis oluyorum o da sicak gelmiyo.

Bir umut sizlere sorayim dedim 5 gunlugune gitmeye deger mi diye ama tekrar dusununce mallik gibi geldi biraz. Prag'a Budapeste'ye bile 5 gunlugune gidilmez yani Selanik'e de gidilmez denecegini tahmin etmeliydim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...