Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Oynadınız?


Lemmy

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
On 12.04.2022 at 13:41, razzRaziel dedi ki:

 

güzeldi, 1-2 günlük içerik var ama keyifle oynatıyo. öğrenmeye kasmayayım ve bağlımlılık da yapmasın deniyorsa güzel iş görür.

şu gerçekten çok keyifli keşke çok daha uzun bir oyun olsa dedim. 3-4 saatte de komple bitirebiliyorsunuz. konsept çok güzel.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

stacklands'de bir oturusluk icerik var. daha uzun soluklu bir seyler arayanlar cultist simulator'a goz gezdirsinler zira konseptler, oynanis onun klonu. az biraz replay value ve hikaye de var onda. fakat ote yanda acimasiz timerlar ve tutorial eksikligiyle artificial difficulty kovalayan bir oyun oldugunu not dusmek lazim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 aydır bedava haftasonunda denediğimden beri hergün Squad oynuyorum. Operation Flashpoint ilk çıktığında (Bohemia'daki adamlar yaparken) baya en favori savaş oyunumdu. Sonra Arma'ya geçtiler ama Arma hiç yeterince akıcı olamadı. Squad tam bunu veriyor, hem gerçekçilik tavan hem de gameplay yerinde. Her ne kadar Bad Company 2'deki efsane yıkılabilirlik+savaş deneyimini karşılamasa da(motor biraz takoz) baya Ukrayna savaşından sonra r/combatfootage'tekilerin aynılarını yaşatıyor. Net en iyi savaş sim. Türk sunuculardan uzak bir şekilde oynamak gerekiyor ama, yoksa oyun Battlefield'e kayıyor sık sık.

 

Ha bi de 80tl'lik fiyatı düşünülürse direkt god tier sim sevenler için. 

 

Bugün Chivalry 2'yi aldım steam'e gelmiş galiba. Kart satışlarıyla direkt bedavaya geldi, %40 indirimi de var 36tl mi ne. Onu da çerezlik atıcam bakalım. Squad'da ciddi oynayınca yoruyor zira.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Warhammer 40k: Chaos Gate Deamonhunters

X-Com klonu, WH40k evreni. AAA oyun beklemeyenler için başarılı, ama sonuca hızlı gitmek gerekiyor, yoksa fazla tekrar eden görevler bayabiliyor. Kötü yanı az görev tipi olması ve bunların çok tekrar etmesi.

WH40k evreni severler için, sanırım bugüne kadar oynadığım bu evrendeki en "lore correct" oyun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...