Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Oynadınız?


Lemmy

Öne çıkan mesajlar

gtaV

biraz yoruyo arada glitchler/buglar, hantal karakter kontrolleri, zorlama stealth, korkunç UI ve özellikle dem loading screens..

ama beraber oynayacak adam olunca yapılabilecekler sınırsız resmen. bi de herhngi birşey sürmek inanılmaz eglenceli.. arabalarda RWD/4WD çekiş vesaire acayip iyi yapmışlar 

 

Quel-Thul tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

 

eski skyrim moduymuş bu sonra ue4 ile standalone oyun yapmışlar, gamepasse düşmüş. birkaç saat oynadım dün güzele benziyor 

genetricem fututor diyip duruyolardı npcler sinirlenince, dedim ne lan bu google translate latin>english bakın ahueuhsdfg

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

a plague's tale: innocence oynuyorum. son bölümdeyim galiba, sonunu çok uzatmışlar artık gına geldi. güzel güzel mekan, doğa gezip light combat devam etseydik güzel olurdu.

orta çağ fransa-ispanya sınırlarında geçiyor hikaye, özellikle mekan tasarımları için başladım, o konuda tatmin etmedi ama sakin havası hoşuma gitti.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baldurs gate EE sonra dragon spear ve BG 2 EE. İlkinden başlayarak karakteri aktararak oynuyorum. BG2 bitti throne of bhaaldayım. Bg1 i oynayalı 20 seneden fazla olmuş, ilk defa aynı karakteri aktararak sonuna kadar gideyim dedim (BG2 ilk çıktığında ilk oyunun saveleri yoktu).

Genelde BG2 daha çok beğeniliyor. Ama bence BG1 çok daha iyi dragon spear meh kıvamında. Yani diyecek kelime bulamıyorum efsane seri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...