Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Oynadınız?


Lemmy

Öne çıkan mesajlar

alt katlardan adamlar geldiginde yine saklanacan. Biraz dagilinca, gene tek tek alirsin bicakla. Sessiz bir hatun vardi, o bayagi iyi backstab olaylarinda. Normal uzunlukta senaryoda bir sure sonra bayagi kendine yeter hale geliyorsun. Bazi gunler aksam disariya adam bile yollamiyordum, trader la hallediyordum ihtiyaclari.

Stories teki ilk senaryo gameplay e hicbisi katmiyor, ama story si iyi. 2. senaryoda radyocu olma hedesi, bayagi iyi. Little ones fena degil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu baz senaryo benim oynadığım sanırım. 3 tane default adam veriyor , adam ölünce 1-2 defa baştan başladım 3 kişi değişmedi. Oynarken 1 tane müzisyen recruit ettim, combatta çok exper bir adamım yok pavel götürüyor. Fena bir yerde değilim bayağı ekipman yaptım satıyorum falan bunu bitirebilirsem diğer senaryolara bakacağım. Kışı falan atlattım sanırım tekrar gelmiyorsa tabi ? . 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cigerim yana yana VtMB oynuyorum bu aralar yine. Iyi ki gecmiste min/max'lamakla ugrasmamisim, 2008'den beri aralikli oynuyo olmama ragmen hala yeni seyler deneyimleyebiliyorum, Mitnick'in verdigi quest'i ilk defa yapmisim mesela inanilmaz. Keza Nosferatu hic oynamadim mesela, Tremere run'i bitirip Nosferatu'ya gecicem falan

Cidden cok yazik oldu guzelim seriye ?

Kojiroh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta Ghostwire: Tokyo oynadım. Oyun aslında animelerde gördüğümüz konsepte benziyor, özellikle yan görevler. Ama Ubisoft Sandbox temasına çok fazla saplanıp kalmışlar. Bir yerden sonra çatılarda toplanıp ruh toplamaya çalışmak feci bayıyor. Tokyo'yu bu kadar güzel yapıp sonra tüm gameplay'i aynı 5 şeyi 55 saat boyunca tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar yapmaktan ibaret yapmasalardı keşke.

Dün bugün Puzzle Agent 1+2 oynadım. Gameplay zevkli ama hikayeden bir bok anlamadım. Bir çok şey eksik kalmış sanırım ya da ben atladım. X-Files bölümü gibi karanlıkta bir şekilde bitirmeye çalışmış olabilirler belki, bilemedim. Ama temayı çok sevdim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk defa wiçr 3 oynamıştım ama hep bi şey eksikti yani. altyapı olsun diye geçmişe döndüm savaş sistemi kötüydü ama alışıyorsun yarım saatte. tek derdim ne var ne yok yakalamaktı ama yine de eksik kaldı sayılır. emir reis, dandelion, bunlarla nerde nasıl tanıştım hala bilmiyorum. 7 kitap okumam 20 sene filan alır şu anki hayat işlerim yüzünden. ikinci oyun bitmedi daha gerçi, chapter 2 sonlarındayım. finaline kadar biraz daha malzeme verse yeter.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

https://store.epicgames.com/en-US/p/railgrade
 

Guzel oyun, ufak haritalarda transport network kuruyoruz. Oynanisi temiz, bug falan yok. Biraz daha spreadsheet, detay, chart olsun isterdim ama zaten bolumler kisa kisa, 40-50dk max suruyor. 
Arka plana bir de ufak hikaye koymuslar, hic yoktan iyi o da. Türü sevenlere tavsiye ederim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

packshot-21d1dbe4b4d9f08995e7a118ad3fe0e

Bilgisayarımdan uzak kaldım, laptoptan anca eski oyunları ya da indie şeyler oynayabiliyorum bir iki aydır, bi süre de böyle gidecek. Runaway 1 aşırı sevdiğim point&click adventure'dı, 2.yi de bi 10+ sene evvel bitirmiştim ama 3'ü oynamamıştım. Şimdi 3'ü oynamadan önce tekrar hatırlayayım diye 1'i bitirdim 2'deyim.

Oyunun ana müziğini de çok severim, araya bırakayım:

 

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pc'den uzak kaldim laptop yok. Mecbur telefona hearthstone ve talisman indirdim. Dogasi geregi dokunmatik oynamak guzel bunlari. Platform ya da fps falan dokunmatik igrenc geldi. Sira tabanli rpg oyunlar da gider sanki. Pc portu ya da pc oyunu kalitesinde onerilere acigim. En olmadi dragon quest ya da ff falan indiririm. Stardew de rahay oynaniyor kontrol semasi guzel.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...