Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Oynadınız?


Lemmy

Öne çıkan mesajlar

Çok rutine bindi benim oyun alışkanlığım ?

Çok vaktim olmadığı zaman girip 1-2 el lol atıyorum, vakit varsa biraz Pathfinder WoTR ya da Project Zomboid. Zomboid i baya sevdim güzel vakit geçiriliyor. Bi iki arkadaşımı başlatıp co op yapmak lazım ama, tek başına bi yerden sonra sıkıyor.

PS plus dirt vermiş onu da yükledim, varsa iki kol ekran bölmeli yarış seçeneği evde güzel aktivite olur. 

Adam akıllı vakit bulursam da cyberpunk a başlicam, buna başlayınca duramam gibi geliyo o yüzden hiç başlamıyorum fds

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Scalanova dedi ki:

5 i niye secmedin?

 

 

120 gb disk var ucu ucuna fh4 sigdi. Kalaninda windows yuklu. Gece gunduz full maplara atiyor gerci aktif oyun. Araba hastasi biri en az bin saat falan oynar o kadar araba ve detay var. İcine motoruna vidasina kadar oynayabiliyosun bi de tam sosyal komunite oyunu mmo gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

https://store.steampowered.com/app/1272320/Diplomacy_is_Not_an_Option/

Early access'de sadece 2 campaign bölümü ve endless var şimdilik. Bayağı hoşuma gitti, they are billions klonu gibi görünebilir ama o oyun sarmamıştı beni, bu daha çok Stronghold'un tower defense hali gibi. Ekonomi de oturtuyorsun. Hatta aktif olarak keşif/saldırı yapman gerekiyor.

Fizik motoru kasmışlar, o yüzden oklar duvara falan takılıyor ama bence oyunun artılarından bu motor. İnşallah düzgün bir tempoyla devam ederler. 2. bölüm uğraştırdı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

the forgotten city oynadım, genel olarak keyifliydi. direkt en iyi sonla bitirdim normal oynayışta.

çok dikkatli oynamasam da bi kaç yerde hata gördüm. /discuss

Spoiler

mallilous muydu aday olan magistrate. onun gerçek kimliği ortaya çıktığında adamı tehdit ettiğimizde tamam diyip hemen seçimden çekilip, iki tutsağı bırakması. sonuçta burda günah işlenemiyor, neden hemen pes etti. burda kaçırdığım birşey mi var.

bir de çivi yazısını kimsenin tanımaması garip oldu, roma'lılar veya greek'ler sümer toplumunu bilmiyordu ama çivi yazısı ve oyunda görülen lamassu gibi tanrılar asurlarda da vardı dolayısıyla çivi yazısını mysterious olarak tanımlamaları biraz garip geldi ki yanlış görmediysem son versiyon çizi yazısı vardı.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Keyif cubugumuz geldi fsx oynuyorum da addonlarimi falan unuttum hep. Kalas gibi goruntu ve dusuk performansla takiliyorum oyle. Eskiden addonlar kurmustum hem daha guzel gorunuyor hem daha performansli calisiyordu. Simdi useniyorum hatirlamaya indirmeye. Xplane 10 ya da 11 oynayan var mi? Daha modern oldugu icin daha iyi calisma ihtimali var midir patates sistemde?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunu aldım 1 saat oynadım sonra iade ettim.

https://store.steampowered.com/app/1489970/Highrise_City/

 

cities skylines ile industry giant birleştirmeye çalışmışlar da olmamış. çok basit ve tırt oyundaki pek çok şey. küçük ekiplik iş değil bu. hele sallama trafik görünce iyice uyuz oldum.

 

cities skylines 2'yi duyurun artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Binlerce belgesel ve makalenin gazina geldikten sonra Uboat oynadim. Steampunk ve verne sever biri olarak denizalti fikri hep sicak geliyordu ama oyun bazinda oynamisligim yoktu. Hem oyun guzel ve cok detayli hem de yepyeni seyler ogreniyorum, yeni bi dunya. Alman ubotlarin batirdiklari geminin denizcilerine ekmek atmasini bile secenek olarak koymuslar. Denizin dibinde tepedeki destroyerden saklanirken ekibin stres yapmasi, bazen kirilmasi ve aglamasi, hidrofondam ses gitmesin diye liderligi yuksek birinin onu sakinlestirmesi gibi mikro management de var isteyen icin. Oyunun agirligini ayarlayabiliyorsunuz, arcade gibi de yukarida dedigim gibi de oynanabiliyor hem teoeden bakis hem direkt kontrol olarak. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

youtube'da özellikle aratıyorum kısa oyunlar diye videolar oluyor. kısa jrpg, kısa rpg falan aratıyorum. galiba şu anki yaşamımda sınırım 20 saat falan max. artık hayal yani 80-100 saatlik oyun bitirmem. az az da olsa oynar bitiririm de fokus kayboluyor bir yerden sonra bende. dizileri bile çok yaymadan binge gibi izlemeye çalışıyorum sıkıştırıp. şöyle max 2-3 günde oynayıp bitirebileceğim oyunlar da süre olarak 15-20 saat ediyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...