Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Top 8 | Lyon - Beşiktaş | 13 Nisan 2017 22.05


Llama

Öne çıkan mesajlar

Lyon mallık edip desplasman tribününü üst kata koymuş, ilk atılan meşaleler oradan atıldığı için alttaki fransızlar da sahaya giriyor. Fransız polisi de bundan sonra Türk olduğu belli olan kim varsa kafagöz dalıyor hayvan gibi, bariz barbarca olay o kız çocugu falan nedir öyle yazık günah üzüldüm. adamlara bu fırsatı veren öküzler de buradan giden taraftarlar içinde ki bi avuç fanatik. Golden sonra da zaten meşale falan yaktılar.

ps: Lyon baya ermeni asıllı fransızların yoğun olduğu bir bölgeymiş, Lyon stada Fransız ya da Türk bayrağı sokulmasını yasaklamış. Olaylar daha dışarıda başlamıştı zaten. bi avuç mal fanatik yüzünden olan çoluk çocuğa oldu işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya. bjk sadece deplasman tribünündeki taraftarlardan, o da kısmen sorumlu. girenlerin meşale sokup sokmadığını bjk kontrol etmiyor. geri kalan tüm stat tamamen lyon sorumluluğunda.

ha buna uygun ceza gelmeyecek tabi. uefa'ya yönetici sokmuştuk geçen ay ne kadar işe yarayabiliyor göreceğiz şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi bjk'ye en fazla 1 maç deplasmana taraftar getirmeme cezası gelmeli, lyon'un yaptırımı çok daha ağır olmalı. ama iş uefa lobine bakıyor. oraya giren türk yönetici bir işe yarayacak mı anlayacağız.

türk taraftarın aldığı bilet de legit, bizzat başkanları lyon taraftarlarına iki hafta önce çıkardık biletler alınmayınca herkese açtık dedi maçtan önce. adam parasına baktı yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

ahahaha konuğa 15k mı? 3k bilet ayrılmış beşiktaş'a legit. geri kalan lyon tribünlerinden alınmış hep. bile bile lades şu, ceza gelirse hiç ağlamayın yani.


şimdi avrupa dediğin yer çomaristan gibi bir yer olmadığı için adamların bilet almasını engelleyemiyorsun.

UEFA diyor ki %5 vereceksin, lyon %5 ederini yolluyor, sonrasını satışa çıkartıyor.

Sen fransa'da yaşayan bir türk/fransız/ingiliz/alman/amerikan vatandaşı olarak lyon tribünlerinden bilet alabiliyorsun, bu adamlar da açıldığı gibi almışlar alabildikleri kadar.

oldu mu bilalcim ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee alabildiğini aldı da ne oldu? şimdi ceza alırsanız bunun sonucu olacak işte. pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.

çomaristanlık sadece pasoligiyle değil, insanıyla oluyor. medeni bireyler oldukları + lyon yıllar avrupa klubü olduğu için bizdeki gibi engeller yok tabi. böyle abusive anormal bi durumla pek karşılaşmıyorlardır.

hani tersi durumda rakipler tr tribününden bilet almaya kalkasalar, sağ çıkamazlardı herhalde stattan. korkma lan burası türkiye mi videosunun benzeri durum işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iste burda beşiktaş a bisey olmaz.

Orada %5 besiktas taraftari geri kalani turk bayragi tasiyan lyon taraftari uefaya gore.

Bileti satan lyon sorumluluk onda. Beşiktaş engel olamaz o tribünden bilet almasina insanların lyon olabilir.

Bisey olcaksa lyona olur yani bosuna islak ruyalar kurmayın

Anca o %5 bisey yaptıysa ordan gelirse gelir ceza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anca oturabildim PC'ye, maç önü deseler 2-1 skor kabul ederdim de 2 dakika 2 rezil golle yenilmek cidden saçma sapan oldu, koydu.

Tur %90 gitti. Sağlık olsun.

ŞG ilk yarı harika taktik düzen koydu ortaya bu arada, özellikle oyun aksayınca başlangıçta Mitrovic'i ortaya alıp Adriano çekip Lyon'u kitlemesi vs. harbi usta işiydi de ikinci yarı yaptıkları da yine rezaletti.

ŞG şu takıntılarından vazgeçip, Talisca veya cenk'ten birini çıkarıp Necip'i ya da Tolgay'ı oyuna alsaydı her şekilde yine oyun üstünlüğü devam ederdi.

Lyon'un tüm olayı hücumcularından ziyade Tolisso'ymuş bu arada net gözüktü. Sadece onu kitleyerek Lacazette yarı yarıya ortadan kaldırıldı resmen, Valbuena bayağı zorladı ama Ghazzal ile birlikte iyi direndi takım onlara da özellikle Adriano çok iyi savunma yaptı.

Yenilmeyecek takım değillermiş doğru oynayınca işte harbi onu gördük ama işimiz çok zor.

1-1 turu getirirdi, 2-1 %90 götürdü. Lyon deplasmanda hep kötü gözüküyor ama her şekilde 1 golü var. dün ilk 45-50 dakikalık oyunun bir tık daha iyisini yapıp daha az pozisyon verirsek ve golü bulursak tabii ki geçeriz de bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci yarı şg'ye ben çok kızamadım zira kenarda adam yok ki. tolgay hiç bir işe yaramıyor görüldüğü gibi. necip biraz erken girebilirdi belki ama oğuzhan iyiydi, talisca da tek gol umudu zira cenk tamamen kayıptı maçta. klasik stoper yetoluğu yüzünden yenildik, takımda yıllardır sağlam iki stoper yok. bu yaz da marcelo yanına adam almazlarsa küfüre giriyorum artık.

içerdeki maçta iki gol bulup bu maçın ilk yarısı gibi sağlam durmaya geçmemiz lazım ama topun bizde olması şart. herifler gençlerbirliği değil çünkü 90dk it gibi koşturuyorlar yorulmadan. 0-1, 1-1 bitse ilk maçın kopyası şeklinde geçecekti, şimdi defansta sağlam durup gol atabilirsek şansımız daha yüksek. marcelo cezalı olmasa büyük ihtimalle biz atlardık turu ama mitroviç - tosiç tam anlamıyla kanser edecek bizi şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stoper performansı maçta gayet iyiydi ya ne alaka hacı, mitrovic falan yargılamak için daha erken ki adam dmc geçtiğinde gayet iyi performans verdi.

hatta mitrovic çıkınca ortada tolisso boş kaldı ve lyon yargılamaya başladı. bozmasa ve oraya necip - inler falan eklese daha farklı olabilirdi cidden.

bugün övülen marcelo'nun geçen seneki halini hatırlayın çok açılmadan önce. her uzaklaştırdığı top rakibe düşen, yerden güven vermeyen bir tip falanken istikrarlı oynamak ile bu hale geldi.

mitrovic'in zaten genel olarak savunma çıkışları sorunlu ki takıma adaptasyonu sağlandığında eksiği kalmaz. hücuma falan çıkarken takımla gayet iş yapıyor ki takımdaki totalde en teknik 5-6 adamdan biri olabilir.

net iyi transfer, seneye direkt monte edilir zaten de bu maç genelinde riskliydi, ama riski kara çevirmeyi bildi şg dün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...