Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna Pasaportsuz Seyahat


Xaero

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
ee yok mu giden gelen anlatsın lütfen. biz de gideceğiz. öğrenme aşamasında olduğumuz tek tük rusçamız var, ingilizce ya da türkçe ile ne kadar keyif alınabilir? bir de maddi olarak bilgi gerekli. bar kulüp umrumda olmayan şeyler, sadece gezip tozmak ve ortalama/ucuz arası bir yerlerde kalmayı düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz ukrayna'yı bu şekilde düşünüyorsunuz hatta Tayland ile aynı kefeye koyuyorsunuz ama işler öyle değil işte. Özellikle para için seks yapanlar dışındaki normal insanları gece kulüplerinde,barlar da hatta parklar da nasıl rahatsız ettiklerini görseniz bizim hayvanatların anlarsınız. Artık bir kız ile tanıştığın da korumak için yanına 3-5 tane ukraynalı erkek geliyor barlar da filan. Taksim'den pek bir farkı yok.

Ayrıca para ile seks yapmak isteyen arkadaşlar için türkiye zaten gayet yeterli olanaklara sahip o kadar uzak yola gitmeye gerek yok.

Dövizin arttığı ve geçimin zorlaştığı her ülke gibi yakında bizim de ülkemiz seks turizmi için elverişli ülkeler sıralamasında kendisine ilk 5 te yer bulacaktır. Belki de bulmuştur bile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

hani hiç değilse pasaport harcı ödeyebilen bir tık kaliteli çomardır önceki, şimdi 300 lirayı denkleştiren gidecek. burada sen her şeye karşı çık sonra ama pasaportta hanım damga görmesin iz olmasın kimlikle gidek diye seks turizmine git. ulan nasıl ikiyüzlü millet bu ya.


:)

çoluğa-çocuğa-içkiliye-mini-etekliye-kediye-köpeğe-uçana-kaçana tecavüz ok ama biz kendi rızamızla iki bira içip sevişsek MUH TOPLUMSAL DİN & AHLAK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chris_Metcalf said:

Yılbaşında ordaydım...

Nefis bir ülke müzeleri tarihi yerleri çok güzel.
Clublar efsane.

20-45 dolar arası konaklama uygundur zevke göre.

her türlü dünya mutfağından yemek yersiniz. deniz ürünleri çok ucuz.
içki sigara bedava.

Pechersk Lavra ve 2. dünya savaşı müzesi var mutlaka gidin.


kiev metrosunda vardi pecherska duragi hangi hat unuttum ama uzun zaman oldu :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...