Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds


sabonis

Öne çıkan mesajlar

böyle minnacık ne bok olduğu belirsiz boktan bi firma bile fiyatını arttırabiliyor demek ki oyunların. neyse en azından steam üzerinden alabilecez. evet biraz bakındım steam'e 30 dolarlık oyunların normal fiyatı 49 tl. bu sikko firma yüzünden 20 tl geçiriliyor bize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

oyun türkçe mi?? steam sayfasında türkçe yazıyor. o siteden alınca steame mi ekleniyor?


key satıyormuş zaten adamlar. tehlikenin farkındasınız değil mi? bu iş tutarsa artık steam üzerinden oyun falan alamayız..


steam izin vermez buna. anca türk serverı açarlarsa falan işte ayrı bi clientla. steam kendini hariç tutup, 3.parti key sattırmaz.

bu işe türkler girdiyse tr serverı kesin gelicek bence. ip blok falan gelirse komik olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

para çekildi key gelmedi falan diye sitenin forumunda ağlamalar başlamış, bu nasıl bir yetoluk ya, bende claiden duydum bakayım dedim hoşuma gitti alayım dedim şu durum hoş değil, change.orgdan petition flm mı açsak steam bele bele haksız kazanç sağlıyor, 3. party bir yavşağın fiyatını referans alıyor diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar aral gibi çomak sokmuş işte. ama işin saçma yanı oyun dijital. steam'deki EU serverlarına girecek herkes birde. adamlar sıfır masraf ile para kazanıyor, skndirik bi websitesi hazırlayıp lol

merak ettiğim tr distribütörü olan oyunlarda steam satışlarından distribütöre bir pay gidiyor mu? eğer öyleyse fiyatın 69 tl'e gelmesi anlaşılır.

hayır bir pay gitmiyorsa adamların amacını çözemedim ben. steam'de satışı olan oyunu kim neden bunların sitesinden alsın? EU serverına, paralel TR serverı mı açıcaklar. ip bloklu/bloksuz. şimdi steam satışı varsa IP blok yaparsa steam'in refund falan yapması gerekir herhalde ne biliyim. zorla client transfer falan yaparlarsa baya küfür yerler.

ya da TR ipleri için cash shop'u bunlar mı sağlayacak acaba.

plot twist EU serverları TR'deymiş falan ahaha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam neden distrübütöre para versin abi, steam kendisi zaten distrübütör, sanmıyorum öyle bir saçmalık olacağını, e varsa öyle bir olay anlaşalım oyun firmalarıyla steamden paso para aksın lol. Steamin fiyatlandırmada bu kadar çirkinleşmesi sorun, tamam adamlar tatlı su çakalı milleti kafalıyor, zaten herkes dolandırıcısınız diye bağırıyor 70 liraya sattıkları keyleri bile alamamışlar, ama steamin şunu yapması hoş değil.

oyun takip ettiğim aman aman oynamak istediğim falan bir oyun değil bu arada, şuan 49'a çekselerde almayacağım ama durum hiç etik değil. Gaben baklava göndersin bize.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğru, evet aksi baya mantıksız olur. ama steam'e ne kızıyorsunuz ki abi?

o fiyatı çeken steam değil, oyunun producer'ı. tr distribütörüyle anlaşmam diyor bu fiyattan. steam de mecburen o fiyattan satmak zorunda kalıyor işte.

olayın saçma yanı, oyunun digital only olması işte. hani aral gibi kutulu satma durumu da yok yurtiçi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...