Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oxygen Not Included


Gangren

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
bayagidir oynamiyordum da, sanki bonemeal eskisi kadar abuse edilemiyor, seed yetistirene kadar 20~ gun camur yedik.

80'e geldim ama oyun yenecek gibi, geyserleri hala bulamadim ve naturalsiz power generation dev dert.

steam generator veya ranching'i deneyen oldu mu ? ranching ile vakit kaybettim biraz da iki uc yumurta disinda bir sey alamadim, bayagi verimsiz gibi geldi bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Tim said:

Immune sistemin 0’a dusup tiplerin hasta olmasini engelleyemiyirum ya. Bi de elektrik buyuk dert. Ilk build’ler ve research’ler icin gittiginiz sira ne?


Kafadan basic farming (yiyecek için), advanced research (super computer için), plumbing (pompa ve borular için) gibi elzem şeyleri araştırdıktan sonra peşine sanitationa dalıyorum (lavatory için), bu şekilde boklu elleriyle yemek hazırlama ve yeme içme konusunda daha temiz oluyolar, akabinde de immunity düzeliyor zaten zamanla.

Elektrik için de power regulation ile yüksek kapasite bataryalar açılıyor, daha uzun süre elektrik depolanıyor böylece. İlerleyen aşamada da zaten internal combustion ile kömürden elektrik üretiliyor biraz rahatlıyor o iş. İkinci jeneratör hatta üçüncü jeneratör kurmak da işe yarıyor boş kaldıkça hamster gibi koşturuyolar.

En solda ne kaldı zaten bi ventilation bi de interior decor. Ventilation öyle kafadan gerekmiyo belki ama interior decor da araştırılacağına göre başta en soldakileri araştırıp sonra dediklerime devam edersen immunity ve elektrik sorunu yaşamazsın bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
rocketry ile oyun bambaska bir sey oldu endgame goal olunca, daha early access bir de mmh

keske irl olmasa da gunlerce oynayabilsem pf

-oksijen konusunda algae bitene kadar ya slime dongusunu kurmak ya da geyser bulup elektrolize baslamak lazim. slime icin swamp'a girince slimelung batagina saplanma riski var gerci, geyser ftw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...