Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o!


Sam

Öne çıkan mesajlar

ekipteki herkes ayri bir asiri, hentai, catlak. meguminin catlakligi da explosion. ya explosion olacak ya hicbisey olmayacak. olunca da en buyugu olacak. o sekilde.

dizinin ritmi, ayari, karakteri herseyi super. hicbirseyin degismesine gerek yok aynen boyle iyi.

"sumimasseeeeennnnnnnn uchi no hentai ga!!!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

megumin r buffı aqua atacak işte sdf ama full party trick trait gidiyo hahah

Ee Megumin'e 2. cast olayı Kazuma'da var ya?
2. explosionı atabilsin diye Drain Touchla Aqua'dan emikleyip Megumin'e vermişti geçen sezon.

Darklight1903 said:

explosion'a bayilmasin demiyorum ki. lesser explosion cast'lesin, normal cast'lesin, bayiltan cast'lesin falan. guya yuksek intelligence.

Lesser Explosion? BLASPHEMY!
Greater Explosiona gömüyo bütün pointleri.

Hatta bi ara lafı açılmıştı diye hatırlıyorum, bütün pointleri explosion daha güçlü olsun diye gömdüm gibisinden bişeyler demişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

explosion'in daha guclu olmasi icin fatigued olmasina gerek yok ki her seferinde. level atladiginda mana pool da buyuyor souncta. mantik hatasi var orada rpg level up'larkenki dinamikte.

kaldi ki wiz daha guclu explosion cast'leyip bayilmazken bizimki bayiliyor. ezik mage. sevmiyorum megumin'i fsdjkfjds.

Ya mana pool u büyütmek için puanları inte vermek filan lazımdır, Megumin bi explosion atıcak kadar int alıp gerisini bırakmıştır.
Ya da level atladıkça mana pool büyümesine büyüyordur da bir yandan skill pointleri explosiona gömdüğü için mana cost ta artıyordur yine aynı hesaba geliyordur.

Wiz ne alaka ya naaptın epic level lich hatun. Tabi atıcak. Meguminde advanced class olsa da levelı düşük.

Megumin best girl.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

espirisi o zaten butun karakteler cok kötü yaratuılmıs karakter ekranında.

aqua aptal aptal skiller alıyo, darkness hiç dmg almamıs hit chance almamıs paso ıskalıyo vuramıyo hiçbişeye, meguminde bütün puanlarını sadece explosionın en son buyusune vermiş, mana poola bile vermemiş gelen puanları o yüzden bi tane anca atabiliyo sonra iflas ediyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekipteki herkes mmo'larda beraber oynamak istemeyeceğiniz, "sırf şunu olmak istiyorum, başka şey yapmak istemiyorum" zihniyetli en kötü pug grubu şeklinde zaten, güya pro geçinen kazuma bile faq okumadan rastgele "işe yarar herhalde" deyip skill ala ala hala cloth jerkin ile geziyor.

ama işte buna rağmen güç bela skilleri denkleştiriyorlar da zorluğu aşıyorlar bir şekilde, prolaşırlarsa, bencillikleri giderse aynı komedi malzemesi çıkmaz. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yunyuna dediler ne zaman istersen gelebilirsin ziyarete kapimiz acik, kiz dedi boyle deyip de sonra elimde bir suru hediyeyle yiyecekle gelince beni kapida birakirsaniz ne olacak diye, dediler olmaz olacak sey mi sacma konusma, bunlar onsene gittiler kiz geldi elinde meyvelerle tatlilarla kapida kaldi.

super bi sureklilik var dizide. 2 bolum once arada soylenen bi laf 2 bolum sonra bi olay oluyor.

karakterler gercek insanlar gibi. oyle bilumum shounen animede oldugu gibi 6 bolum uber ciddi, uber karizma kasip sonra 2-3 bolum comic relief bolumlerde tutarsizca aptal soytari karakterlere donusmuyorlar. neyseler her zaman o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...