Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız kalmak isteyen sevgili


beatifulmind

Öne çıkan mesajlar

temsili okul: https://www.youtube.com/watch?v=z7IYdETrTXs

ps, bence hiç uğraşmasın çünkü bence sudan veya mücbir sebeplerden arıza veya rüzgar çıkartan birisinin olası bir iknasından sonra öne sürülen sebeplerin durumuna göre olası bir olumsuzluğun yaşanma ihtimalinin yüzde oranları gayet yüksek olabiliyor.

iş bu vaziyete düştüğü zaman taktir edersiniz ki, artık iş karlı yatırım olmaktan çıkıp, kumara dönüşüyor. bu yüzden, bu amaçla harcanacak kaynakların, olumsuzluk olasılığı daha düşük alanlarda değerlendirilmesi mantıklı bir girişim olur diye düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hikayenin kahramı kız ile geçen sene tanıştım. Şehirlerimiz ayrıydı ama geçen senenin sonuna doğru iş dolayısıyla onunla aynı şehre taşındım


tanisma vakti 2016 sonu.

said:
Aynı şehre geldiğimden beri sadece 2 kez görüşebilmiştik, ilkinden sonra tekrar görüşmek istedim ama bir türlü fırsat yaratamadım, sağlık problemlerim vardı. 2. görüşme akşamı bana açıldı, benden hoşlandığını söyledi.


problemli iliski baslangici ornegi

said:
Çok güzeldi her şey, ilk buluşmada çiçek aldım, onunlayken kelimelerimi çok düzgün seçtim, muhtemelen onun kadar argo kullandım. Aynı şekilde o öpmeden dudağından öpmedim yani elime koluma da sahip çıktım her erkeğin yapması gerektiği gibi.

gelisine 2 falso
1. daha ilk gorusmede fazla ilgi
2. fazla romantiklikten/acemilikten kiza istedigini vermemek.

said:
2 hafta önce birkaç günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekti


post tarihi 13 subat. 2 hafta geri sar. ocak sonu. zaten 2016 sonunda gorusulmus tanisilmis. 2 kere falan bulusulmus.
siz 1 aydir berabersiniz. burdan sonra yok aramamis yok gorusmek istememis falan zaten cok normal. ortada birsey yok.

ama sen tabi bos durmamissin, o gorustugunuz surede de kizi opmemis dokunmamis bi de gidip salak gibi cicek almissin durup dururken. zaten senden sikilmis kiz.
hele boyle dokunmadim etmedim falan dedigine gore konusmalarindan kibarligindan baymistir tahminim iyice.

simdi de son 2 sayfadan anlasilan, okuluna falan gidip artik tamamen online hale gelmis stalkerligi eski sasali gunlerine geri dondurmeye karar vermissin. hayirli olsun.

24 sayfanin tamamini okumadim. baslara bi baktim. bi de son 2,3 sayfaya baktim. aralarda daha kimbilir neler neler vardir ama cok uzamis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi en net tavsiyeyi vericem eger ben bu kizla hayatimin sonuna kadar olurum diyosan yardir her yoldan ama yok zaten sonra ayirilirim kafasindaysan salla gitsin sana kiz mi yok.Hayat boyle seylerle urasmak icin cok kisa o ilk cumlede soyledigim kisiyi bulana kadar sapla gec affetme
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

hak ettiğin de kızların telefon rehberinde açma_ezik01 diye kaydedilmek.


Hahahaah bu çok iyiymiş lan , bunun kız versiyonu vardı bizim ünide , kafasına esen herkese yazıyordu(Balkan ülkesinde Türk erkeklere yazan Türk kızını hayal edin), kimse buna pas vermeyince de triplere giriyordu , en sonunda babası ağaoğlu çakması olan bir çocugun kucağına verdi bebeği , şu an baya mutlu mesut gidiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nyandog said:

Feamer said:

sinera said:

Sıkıntı erkekte olmasa zaten kadın tarafı kıyaslama sonucu diğer tarafa gitmez.


Hayır, sıkıntı belirlenen seviye ve eşik. Bilinç altı ve dürtüler döllenmek için en iyisini aradığı için ve kadın bu dürtüleri baskılıyacak bilinç ve aklı ortaya koyamadığı zaman sınır, sürü hayvanlarının erkek alfalarını gibi davranışlara kadar çıkabiliyor.

Burada erkek için sorun olan ve anlamadığımız, kısım bizim böyle arşıalada bir beklentımız yok, ilkelinde yok, moderninde. Tüyleri parlak, sağlıklı bir dişimi? Ok, bitmiştir.


hiç ok, bitmiştir olmadı benim ilişkimde. adam her şeyime dikkat edip hiçbir şeyimi beğenmiyor tatmin olmuyor. yani genelleme yapılabilir belki ama erkeklerin arşıalada beklentileri var.

tüyleri parlak sağlıklı dişiyi beğenmiyosa sıkıntı var. endokrin check
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...