Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yoğun Türk olan Alliance serveri?


mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Uzun zamandır horde tarafındayım ve hazır 100 level boostu gelmişken Alliance serverinde karakter açmak istiyorum baya araştırdım, konulara baktım fakat bulamadım. Bulduklarım ise eski gönderilerdi. Bildiğiniz yoğun türk olan popülasyonu yüksek Alliance serverleri varmıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Horde dediğin delikanlı olduğundan PvE serverında toplaşmıyor ya, Türkler Twisting Nether da ama world pvp çok sınırlı faction dengesi yüzünden. Çok sınırlı bazı durumlar hariç (Karazhan girişi, ne alakaysa classların artifact questleri falan için gittikleri classlara özel alanlar, Helheim vs. böyle ayrı gidilen yerlerde yer gök alliance olabiliyor ama oralarda bile yoğun pvp dönmüyor genelde herkes işinde gücünde)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Absolut said:

Yeni topik açmıyım bende aynı konunun horde için PvE serverı sorayım sizlere.
Var mı Patiden horde PvE oynayanların toplaştığı bir yer veya tavsiye edeceğiniz adam gibi horde ve Türk oyuncuların toplandığı bir PvEserverı.

Twisting Nether var. Bende oradayım. Baya Türk var ve horde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Yeni başlık açmayayım dedim. 2008 de sattığım hesabımı ile oyunu bırakmıştım. Arkadaş gaz verince nostalji için sıfırdan başlayıp yavaş yavaş max lvl yapayım diyorum (gerçi bayma ihtimalim yüksek). Tavsiye edebileceğiniz EU pvp serveri var mı ? Ve türk oyuvuların veya forumdan aktif olan birilerinin yoğun olduğu veya yoksa öyle bir server genel olaak yoğun olan bir server öneebilirmisiniz ? Horde tercihim olur ama alli tarafıda server ve iyise olabilir.

Birde bayma ihtimalim yüksek olduğu için legion hariç battlechest paketini aldım lvl 100 e kadar dayanabilirsem duruma göre legion u da alacağım ama problem olamz herhalde ? Yani oyunda birşeyler kaçırmam herhalde ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok iddialı oynayacagını düşünmediğim için ally tarafı silvermoon iyi seçenek olur. baya da türk guildi var ama şimdiden uyarayım. tekrardan sararda ben raid ,m+ vs.. dönücem dersen . Ally tarafı adamı yolda bırakıyor. Şahsen ben gece ağırlıklı oynadıgım için silvermoon da sıkıntı yaşadım. gece 22-23:00 gibi oyuna giriyorum. Biriken WQ falan yapıyım derken gece 12 oluyor. hadi diyorum bi m+ yapıyım. düşükleri 5-6 gibi keylere adam bulmak sıkıntı değilde +10-11 dedinmi adam bulamıyorsun. Guildden birileri ile yaparsan yaparsın. yapamazsan ally tarafında m+9 dan sonrası işkence.

Horde öyle değil. Twisting nether da şu ara medium a düşmüş olmasına rağmen sabahın 5 inde bile m+10 yapıcak adam buluyorum.

Hani oyuna tekrardan sararsan baştan söyleyim dedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Horde shaman açtım twisting netherde, lvl 26 oldum. 9 senede oyun baya değişmiş, grafik update i gelmiş,talent sistemi, specilization, değişik skiller vs shaman gameplay bambaşka olmuş.

Lvl 20 de bineğin gelmesi :), 40 olup bineğe kavuşana kadar geçen çileli yürüme sürecini hatırlayınca tebessüm ettirdi.

2-3 instance yaptım uçarak tamamladık random grupla kolaylaşmış gibi sanki eskiden, şunu pulla şunu çek vs gerilim olurdu, low lvl sayısı fazla 1 dakka içinde grup kuruluyor. Vanilla zamanı böyle değildi kapıya kadar git ordan summonla mileti vs. Şimdi çat diye kuruluyor ekip ve içinde başlıyorsunuz instance içinde.

Oyun baya kullanıcı dostu olmuş :). Sardı şimdilik oynatıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Oyun baya kullanıcı dostu olmuş :). Sardı şimdilik oynatıyor.


oyun süren iyiyse ve heriloomlar varsa zaten 1 günde 60 falan olunabiliyor. 4-5 saatlik gameplay ile outland i quest yapmadan geçiyorsun.keza wotlk ta öyle.

110 da şimdi çok kolaylaştı .2 günde 900ilvl olunabiliyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
Alliance için tek yol silvermoon başka yok yani. hani gene silvermoon da aslında biraz sıkıntılı ama outland vb. serverlardan kat be kat daha iyi. hali hazır da yanlış hatırlamıyorsam 10/11 kesmiş 2 tane türk guildi var. bunun yanın da 6-7 tane semi-hardcore ve casual takılan türk guildleri mevcut. BFA da pve/pvp server olayı kalkacagından dolayı outlandteki az sayıda türk te buraya gelir .

TAbi insanlar silvermoon iyidir hoştur diyorum ama gene garanti progressim olsun diyorsan TN de horde oynıcan o başka. ha ben türkler ile alliance oynamak istiyorum ,HC progress falan da bana yeter diyorsan silvermoon da oynıcan. DArk iron dwarflar da cabası asdasd :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...