Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Los Angeles


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

yo

Biz iki arkadaş Mart başında, 10 günlüğüne, LA`e gidiyoruz, 2 günlüğüne Vegas ve Tijuana`ya uğrayacağız, LA içinde 6 günümüz var aşağı yukarı, bir günün yarısı Six Flags de geçecek, klasik santa monica pier, greek theather, grove ve universal var tabi planlar arasında. Gideceğim restoranları da aşağı yukarı biliyorum ama daha derinlemesine çalışmadım.

Buradan gidip de, şuraya gitmeden ya da şurada yemeden geri dönersen abv diyen var mı?


Birde araba kiralayacağız tabii ki, bu konuda da tecrübe edinmiş olan varsa iyi olur. Şimdilik Mustang ve Cherokee arasında kaldık, yüksek ihtimal Cherokee olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Universalda two-day ticket alip yaya yaya gezerseniz daha rahat olur ya da bir gunde sabah hemen girip birkac theme park haric gezebilirsiniz zaman yetmez cunku.
Camarilloda premium outlette alisveris yaparsiniz.
Santa barbaraya gidip lizards maw dedikleri yere cikmistik, yol ustunde cold spring tavernda tritip yemistim 5 dolara. Efsaneydi.
La cevresinde bu kadar biliyorum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Universal Studios'a bikaç günlük bilet falan bakın bence, hatta mümkünse bi başka theme park'la birleştirin, genelde 3-5 günlük karışık paketleri oluyo. Onun dışında +1 diyeceklerim Griffith Observatory, Venice Beach'te pisiklet qeyf, Santa Monica Pier'a gidip günbatımı izlemece, ardından bi üst sokakta Cha Cha Chicken'da leş gibi tatlı acı tavuk yemece falan.

Bi de bikaç saatlik yol ve trafik çekeriz derseniz güneye San Diego'ya inip SeaWorld'e mutlaka uğrayın derim. Dönüşte biraz trafik olabilir sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

universal'ın biletler günlük 110 , 2 günlükler ise 130 felan

tijuana giderken san diegodan geçeceksiniz zaten, eğer meraklıysanız USS Midway var, pek güzel (eğer meraklıysanız).

Yine giderseniz phill's bbq var san diego da, iyice semirip geçebilirsiniz tijuanaya.

vegasta heart attack grill var, orada yemek yiyebilirsiniz önünden geçerseniz.

ohh yemek ohh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...

İzmir: Çiğli-Narlıdere 35 km 35 dk
Ankara: Dodurga-Pursaklar 45 km 45 dk
İstanbul: Gebze-Büyükçekmece 95 km 90 dk
Los Angeles: Sylmar-Newport Beach 110 km 100 dk
Los Angeles: West Hills-Redlands 160 km 150 dk

biz Türkiye'deki yollardan çok şikayet ediyoruz da, Los Angeles'ta yaşayanlar nasıl yaşıyor? İstanbul'daki gibi "Anadolu Yakası - Avrupa Yakası" geyiği var mı, taksiye binince "abi ben karşı yakanın taksicisiyim, anlamıyorum buraları" diyor mu?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Şahsen yaşadığın alanın çevresi dışında şehirle bir işin olmuyor. Echo Park'ta yaşadım aylarca, Sunset Blv çevresinden başka yere çok az gitmişimdir. Sonra Westwood'a geçtim. Trafiği ile meşhur evet ama saatleri ve güzergahları ayarlarsan sorunsuz gezebiliyorsun.

West Hollywood, Beverly Hills, Westwood, buralarda geçiyor hayat. Anaheim'da kiDisneyland'e gitmek bile sanki tatile gitmek gibi falan algılanıyor. North Hollywood'a gittim çoğu kez çünkü stüdyolar orda, setler orda, film ile ilgili mağazalar, şirketler orda.

Bunların haricinde Culver City'den aşağısı, ve doğusu pek tekin yerler değil; o yüzden o hattın aşağısına falan da inmiyorsun.

Passadena tarafları var, orası da sanki Anadolu yakası falan.

LathspeLL tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...