Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icerden gorunen, disardan gorunmeyi engelleyen cam filmi


matama

Öne çıkan mesajlar

Merhaba isyerinde odam birinci katta, direk buyuk camlarla cevrili oda, biraz showroom gibi kaliyorum disaridan bakildiginda gelen gecen goruyor beni rahatsizlik veriyor bir noktada.

Store(zebra) perde yaptirdim ama onlarida kapatinca karanlik oluyor. Disaridan gorunmemi engelleyecek iceride ki goruntuyu engellemeyecek bir cam filmi vs var mi?(karartmiyacakta)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

2 seçeneğin var:

1. Reflektif film kaplatmak. Değişik renkleri mevcut; gümüş, bronz hatta mavi, kırmızı falan. Ama bunlarda işleyişin sağlıklı olması için dış ortamın her zaman için iç ortamdan daha aydınlık olması gerekli. İçeride aydınlatma kullandığında gayet net olarak görünürsün yine. Ayrıca dışarıdan bakıldığında bence pek güzel durmuyor bu filmler; solarium veya ağdacı havası yaratıyor. Benim iş yerinin camları bundan ama sanayinin içinde olmam ve komple binanın camlarını bu şekilde yapmam sayesinde pek sırıtmıyor. Bendekiler koyu bronz renk.

2. Araç ve bina cam giydirmelerinde kullanılan, delikli beyaz baskı yapılabilen filmler var. Bunlar kullanılabilir ama içeriden yaptırmak daha mantıklı olur çünkü hem dış taraftan çok kir tutar, hem de UV yüzünden bir süre sonra sıkıldığında çıkartmak istediğinde oldukça zahmet verebilir. Gerçi çok kalitelileri var ama ön ısıtma gerektiriyorlar. Cama yakından baktığında dışarıyı net görebilmen mümkün olmayacak. Uzaktan baktığında daha rahat görebileceksin.

En güzeli Llumar'ın mimari uygulama yapan bir bayisini bulup uygun filmi oradan seçmen. Oto filmleri gibi görünür ışığı az geçiren filmler ile koyu bir cam da uygulayabilirsin.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...