Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity II: Deadfire


HellHound

Öne çıkan mesajlar

oyunun ortasini gecmissen bastan oynamak veya eski save'e donmek daha iyi. mutlaka oyunda denemedigin bir seyler vardir.*

ilk DLC tam mid-game. oburleri de onun kaldigi yerden devam ediyordur diye tahmin ediyorum. levellari bilen varsa yazsin. faceroll tat kacirir.

* questlerde falan bir replay value olmadigina katiliyorum. faction questleri haric. vatnir ile birlikte 8 companion var. kici kirik sidekickleri saymadim. onlar 2 kere oynatir. class/subclass denemek, build denemek keyifli. yamalarla, DLClerle gelen itemlar var. combat alakali replay value had safhada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
turn-based icin bastan baslamak gerekiyormus.

turn-based beta'dan cikana kadar turn-based oynamayi tavsiye etmiyorum cunku bu haliyle birakacaklarini sanmiyorum. simdi yaratilan karakterler beta sonunda kotulesebilir. ayrica buglar var.

olabilecek en demode turn-based modelini kullanmislar. round basi 1 action cap. dexterity cok kotu bir stat haline gelmis.

recovery'nin olmamasi heavy armorlari epey guclendirmis. dual wield'i zayiflastirmis gibi. dual wield full attack sayiliyor. bir baska etkisi de kiting'in daha rahat olmasi. engagement'dan cikmacalar, movement uzerine etki eden her sey haliyle kolaylasmis.

ayri paragrafi hakedecek etkisi ise recovery arttiran modallarin hayli guclenmis olmasi. mesela sabre'da +2 penetration aliyorsun, karsiliginda sadece turn order'da yerin degisiyor. potd icin nimet. son halinde boyle olmaz diye dusunuyorum.

caster denemedim ama toptan guclenmis olmalari lazim zira aoe'ler ve self-buff'lar daha rahat.

az biraz oynadim. her seyi deneyemedim. genel olarak egleneceli olmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...

gamepass de görünce xbox da dlc lerle oynıyım dedim ama karakterler ve anlatım çok cringe geldi bu sefer ya. ilk sefer de yazım kötü gelmişti ama bu sefer dayanamadım. belki hiç npc olmadan kendi partymi kurar denerim... 

denizde gidiyosun daha önce hiç muhattap olmadığın bi denizci odana dalıp, soyunmaya başlıyor "kaptan seni s...m" diye. bu ne olm? 

ya şu oyunun bu character yaratma sistemiyle ve korsancılık temasıyla çok daha iyi ve eğlenceli olması gerekiyordu. bayık setting, cringe writing, olmasa da olur anakonu yüzünden yazık olmuş. onlara rağmen yine de iyi bir oyun ama harcanan potansiyel büyük. beklenen kadar satmamasından belli zaten.

forumlarda sawyer yazarlığa pek karışamadı, feargus tumblr dan topladı yazarları filan diyorlar. 

şu eleman güzel anlatmış benim de hoşuma gitmeyen yerleri. gerçi bi saat kim dinleyecek de neyse...

 

fenris tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyle bir baktim, bunlar spoiler dolu reviewlar ona dikkat et. 

deadfire iyi bir oyun ve daha da iyi bir devam oyunu. ilk oyunda tercih edecegim pek fazla oge yok. cografi olarak atmosferi cok aradim. deadfire takimadasi milletleriye, iklimiyle beni pek acmadi. bir de gemi gimmick'i stronghold'dan bayik ve gereksiz. onun disinda durance'i, thaos'u, bazi caed nua katlarini ozlemek gibi duygusal sebepler. geri kalan cogu oge net bir upgrade.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...