Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snowboard, Kayak ( Genel, Kayak merkezleri, Fiyatlar, Tavsiyeler )


sdeceokuyangenç

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

kaç dk filan bekledin liftleri? ortalama.


geyikalanı ve kartepe için en az 20-25 dakika,çıkmasıyla birlikte 30-35 dakika. kayıp bitirmesi zaten 10-15 dakika sürmüyor :)


aynen fiyat olarakta fark yok. yol yormuyo sadece fazla.


http://www.hotelmasukiye.com/resimler-anasayfa/KartepeKayakPistleriHaritasi.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
2 ay önce erciyes'e gittim, 5 gün kaldım. ilk kayak deneyimimdi gayet iyiydi, ikinci gün tekir gondol pistinden kayıyordum süzüle süzüle sdfsd

tekrar gidersem direk hacılar kapıya geçip lifos pistinden kayabilir miyim zorluk farkı çok mu? oraya da tekir gibi kapalı gondolla çıkılıyor değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lifostan kaymadım hiç ama internet sitesinde orta gösteriyor. Kayak ile nispeten daha rahat olursun diyeceğim de 1 gün ile orta seviyeye çıkmak bilemedim..Bazen pistler çok dar ve dönüşlü oluyor kenarı uçurum. Oyle bir pist değilse en fazla düşersin.

Bence orayı denemeden önce tekirden ara bağlantı ile hisarcık kapıya geç. oradan tekirin bir üstüne çık telesiyej ile. O pisti dene. Biraz daha dik tekire göre. pist bitimi de tekire bağlanıyor, o gondolla çıktığın yere kayıyorsun. Orayı rahat yaparsan sıkıntı olmaz heralde.

tek sıkıntı ara bağlantı tekirden hisarcık kapıya ama ben snowboard yaptığımdan sıkıntılıydı. paso yokuş yukarı, yokuş aşağı gidiyorsun dönemecli ve dar. Snowboardda hızı ayarlayamazsan kalıyorsun yolda, duzlukte. Çıkart yürü sonra sdfs. Kayakta çok sıkıntı çekmezsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
bundan 9-10 yıl önce hemen hemen her hafta sonu kayağa gittigim uludağ peder ve validenin 1 hafta arayla kayakta çapraz bağlarını koparması sonucu kayak kariyerime son noktayı koymama neden oldu aynı yıllar içerisinde. en son 4-5 yıl önce bi kaymıştım gerçi paslanmamıştım,özledim vallahi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Şu an en iyi Kartalkaya, önümüzdeki 1-2 gün içerisinde çok gidilesi..

2 kere düzgün kar yağdı ama ikisinde de ardından havalar ısındı ve erimeler oldu. Şu an olan kar da muhtemelen yılbaşına doğru eriyecek.
Bir de Erciyes'in her zamanki rüzgar problemi üzüyor. (Cuma rüzgarlı da sonrası fena gözükmüyor aslında, kar olursa..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...