Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birine hakaret etmek


feverfeverray

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

kız drama yaparsa laf çarp, gereksiz bişey söylerse çarp ama "oo kız xyzsi alırım bir dal" yazarsan olmuyor. bunun tersine stereotipe kayıyorsun.

fever da güzel ortalar açıyo yani, cuk diye oturtuyor paticik halkı da. Ama genel olarak katılıyorum, gayet düzgün yazan, foruma renk katan bi iki kişi vardı hatırladığım, kaçırdılar hepsini sırf prim yapacam diye. Hayır fav+rt de kasamıyosun bu sitede eline ne geçiyor lol

dylan da ergenliğini atlatmış gelmiş, yeni hali daha iyi ama ondan da bi orta bekliyorum fdsfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

'şişman bir kızın kamyoncu gibi sigara içerek league of legends oynamasını izleyecek insanların olduğu ortamın kalitesi türbanlı gelince mi bozulacak?'

banane abi istersen geğirerek salya saça saça küfür ederek oyna. ben ortadaki şeyin izlenebilirliğini ve onu izleyen insanların tercihlerini, zevklerini konuşuyorum.

hem internetten canlı yayın yapıyorsun hem de hafif kilolu, sigara içen, erkeksi falan dendi diye saldırıya geçiyorsun. tipe bak. yapma o zaman yayın arkadaşım, kendinle yeterince barışık değilsen atılma böyle işlere alla alla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ya cevap verebilecek akıllı kız görünce ağzı yüzü kayıyor buradakilerin. 25-40 yaşları arasında beyaz, kadınlardan nefret eden sapık katil profilinde adamlarla dolu burası.


internetin kurulması amacı bu değil mi zaten. tüm internet 2 temel üstüne kuruldu
diğeri de free porn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

twitch'de yabancılar bile kellerle, şişkolarla dalga geçerken çok fazla ayı olmamaya dikkat edip yayıncıyıda güldürmeye çalışır. trde direk küfür ezme. çok daha iyiysen aç yayını da onu izlesin millet. ne geçiyor eline "şişkosun kötüsün" diyerek? 0.

açma diyorsan izlememe ve yorum yapma da der insanlar. ayrıca yaptığı çatal olayı da bildiğin clickbait. abazan erkek çekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç aydır burdayım, gözümün üstünde kaş var desem bir yerden gol yiyorum. O yüzden hala neden açıklamaya çalışıyorum bir şeyleri bilmiyorum, sanırım biraz sabırlıyım insan ilişkilerinde. Ve yarın öbür gün aranızdan biri ölse üzülürüm, vicdan azabı da çekesim yok pek.

Sizlerden gencim, entellektüel olarak aynı seviyede olmayabiliriz. "saldırıya geçiyorsun. tipe bak. yapma o zaman yayın arkadaşım, kendinle yeterince barışık değilsen atılma böyle işlere alla alla."

Saldırıdan baya uzaktı sana verdiğim cevap. Kendimle barışıyorum bu sefer de 'ay evde kalırsın, demagoji yapma' deniyor.

Bundan bahsediyorum işte çoğu kişi cümlelerin içinden işine geleni alıyor. :D Yerin dibine soktuğunuz laf söz anlamayan çomarlardan farkınız yok bazen diyaloglarda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...