Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Kapağı Tasarımı


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Millet durum şöyle şimdi, bizim Geçiş Ekonomilerinin iktisadi analizini yaptığımız bir kitap projemiz var. Bölümleri topluyoruz yavaş yavaş (3-4 güne herkes göndermiş olacak). Daha sonrasında hakem sürecine falan girecek vs. derken 2-3 aya kitabın yayın için kabul almasını bekliyoruz. Yabancı bir yayıneviyle anlaştık, dünya çapında satışa sunulacak pek çok kanaldan fakat alıcıları genelde akademisyenler, doktora öğrencileri ve üniversite kütüphaneleri olacak yalnızca :P

Her neyse bu kitaba güzel bir kapak tasarımı yapalım istiyoruz; bu işle ilgilenen bir arkadaş varsa mümkünse bedavaya (non-profit amaçlarla basıyoruz kitabı ve fund'ımız yok) ya da cüzzi bir rakama, tabii ki tüm creditleri kitap içerisinde verilerek yaptıralım güzel bir şey diyoruz.

Hani ben ilgilenirim derseniz ÖM atabilirsiniz ya da aklınıza gelen fikirleri veya çiziktirdiklerinizi burada paylaşabilirsiniz. Hem portföyünüzde şekil olur ileride hem de anladığım kadarıyla akademik aktivite olarak yazabiliyor güzel sanatlarda öğretim elemanı olanlar bu tarz çalışmaları.

Geçiş ekonomisi dediğimiz ekonomiler eski sovyet ülkeleri, bu arkadaşlar merkezi planlamaya dayalı ekonomik sistemden serbest piyasa ekonomisine geçirmeye çalışıyorlar ekonomik yapıyı. Bunun ciddi sosyo-kültürel ve siyasi sonuçları var.

Btw kırmızı fon üzerine orak-çekiç esprisini ben az önce yaptım toplantıda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...