Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu reklamları (block)


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Artik katlanamaz oldum . Hangi siteye girersem gireyim bir reklam cikiyor. Sadece giriste olsa iyi ,her link'e tikladiginda acilan reklamlar var. android'de cozumleri varmis ama ios kullanicisi olarak artik dayanamaz oldum. Yokmudur bunun cozumu ya :( . Bir suru block programi var aslinda ama hangisini satin almali ? Bir kac tane denedim hep patates cikti. Bazilari bir sure duzgun calisiyor sonra yine patatese bagliyorlar.

Gina geldi artik . Shut up take my money mod'undayim :(



Bi de artik haber siteleri iyice zivanadan ciktilar. Para kazanicaz diye , korsan dizi sitelerinden farki kalmadi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

android'de chrome'a eklenti yükleyemiyorsun maalesef.

koyıyım madem tek kalmasın sdfgj

http://www.comss.info/page.php?al=Adguard_Android_comssru

3 aylık free android sürümü adguardın. rus giveaway sitesinden. güzel site takip edilebilir bu arada. host, proxy dosyası gibi düşünün ama düşürmüyor internet hızını. uygulamaları ve chromedaki reklamları engelliyor. adguard dns'de kullanabilirsiniz ekstradan. hem dnssec + dnscrypt + log tutmuyor dns. tracker ve reklamlarıda engelliyor. modeme yazıp, bütün cihazlarınızda engelleyebilirsiniz default olarak. tek eksiği dns'nin reklamı engelliyor ama alanı gizlemiyor. boş boş kalıyor orası görsel açıdan kötü. adguard programında bu yok. ayrıca comms sitesinde 6 aylık free pc versiyonuda var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da ios'ta chrome la çalışmıyodu yanlış hatırlamıyosam yoksa iyi baya
GERGE said:

Bu: https://itunes.apple.com/tr/app/adguard-pro-adblock-privacy/id1126386264?mt=8

Ucretli, ama en iyisi. Local VPN kuruyor, obur VPN'lerle de uyumlu, local VPN'sinde tum reklamlari, takipleri engelliyor. Tum applarla calisiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düzeltmişler o zaman. başka hayvani reklam olan site gelmiyor aklıma. adguard ve ublock origin rules. -maalesef ublock sadece eklenti ama para vermek istemeyen veya bazen adguard firefox test pilot sitesinde misal sıkıntı çıkartıyor uygulamayı yüklerken. serfitika adguard'dan geçtiği için kabul etmiyordu benden. onun için ublock origin eklentisini bilgisayarda kullanabilirsiniz-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...