Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gwent : The Witcher Card Game


Daesu

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
hotfix falan geldi mi bilmiyorum ama patch'in geldiği o ilk 1-2 günkü kadar çok yok sanırım bug. en azından normal modda. arenayı bilmiyorum.

zira geldiğinden beri elimdeki mevcut kartlardan aşağıdaki deck'i yaptım oynuyorum da vesemir falan mandrake'i çektirmiyordu bazen ama son 2-3 gündür sıkıntı yaşamadım hiç.

deck de zevkli oldu, çok bi numarası yok gerçi ama keyifli yine.
imlerith üzerinden yaptım ama kendisi nerf yer gibi geliyor yakında.
https://www.gwentdb.com/decks/44878-test-1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3. arena'da 9 yaptım. Shupe nerf pls :) Ne op kartmış o oyle ya. Fun için konmuş ama arena'da agzını agzına vuruyor. Ödüller pek tatmin etmedi ama.

https://i.hizliresim.com/m2ZYbR.png

https://i.hizliresim.com/D7qN1O.png


Arena için tavsiyem eğer siz başlıyorsanız ilk turn'e dry pass geçin. 1 tane resillant tutmakta fayda var deck'te.

Leader seçerken dikkat edin John calveit varsa direkt basın onun haricinde normal oyunlarda pek kullanılmayan create a card leader'ler daha iyi gibi. Ge'els , royal decree ,dandelion poet, stefan veya vilgefortz gibi deck'inden kart aratıp seçtiren kartlar gold pick için en iyisi. Bazen öyle bir sinerji oluyorki 1 turn'de 3-4 kart oynamış oluyosun bu şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arenada ilk tur pas gibi öğütler vermeyelim lütfen zaten büyük kısım aynı manevraları yapıyor. Bilgisayara karşı oynuyormuşum gibi hissediyorum.

Gm'i yaptım bıraktım rankde, en dengeli sezonlardan biri. Yelpaze geniş sayılır fakat gm sınırı biraz az sanki 4400 ideal olur.

Şu midwinter patchinde batırmalarına rağmen çok güzel oyun, bağımlısıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
https://www.playgwent.com/en/news/18951/gwent-homecoming-see-whats-next-for-gwent

Şaka gibi roadmap geldi. Ekim ayına kadar yeni content yok. Revize edeceklermiş oyunu. Oyuna aralıktan beri yaklaşık 10 boyunca yeni hiç bir şey çıkmamış olacak yani.

Rip.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay epey uzun süre. İnsanların o süre sonunda dönüp bakacağını sanmıyorum.
Hearthstone'a 2 tane ek paket çıkmış olacak. Mtg: Arena, Artifact filan geliyor bir de. Kitlesini çok net kaybettiler.
Zaten aralıktan beri hiç bir şey yapmadılar. Daha bir de 6 ay sonra gelecek content diyorlar. Piyasa acımasız abi, kimse beklemez o kadar süre. Büyük streamerlar dönmeyeceğiz filan diyor. Hayal kırıklığı ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar oynuyor diye başlamıştım, iki şey rahatsız etmişti beni biri row olayı diğeri artwork. rowları değiştirmşler, melee ranged artilerry olayı kalmamış o zaman bir iki mekanik dışında (hazard vs) çok havada kalmış bir olaydı rowlar. kart oyununda böyle havada olmaması lazım bence zaten.

artwork de niyeyse çok boğuk geliyordu bana bayıyordu bir süre sonra animasyonlar vs. premium kartların animasyonları çok güzel olmasına karşın rowlarda küçücük durduğundan güzel durmuyordu.

ikisini de düzelteceklermiş. ama denildiği gibi 6 ay çok uzun süre, hs yeni expe kavuştu yenileri gelir, mtg gelir, artifact da gelebilir bu sürede. acayip büyük bir rework yapmaları lazım bilmiyorum nasıl toplarlar baya fail.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...