Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Scrolls


imamizer

Öne çıkan mesajlar

akşama yeni sürümü bitince işleri yazarım bloga buraya da ss falan atarım, az bi işi kaldı. henüz beta teste var. o daha sonra yalnız.

oyuna player market koyacağım. orada al sat yaparak para kazanılabilir.

oyuna skill sistemi de koyacağım ilerde açıklarım bunu. bu skiller için bonus veren eşyalar alınıp/satılabilir veya uo daki insurance mantığı parası olan sigorta yapar falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

v 0.10a
yeni sürümü bitirdim. bu sürüm 2 büyük değişiklik getirdi;
1- yeni top menu ile oyun daha sade ve menuler arası geçişler daha hızlı ve pratik hale geldi.
soldan sağa;
pvp, adventure, library, market, ranking, options

2- adventure sistem eklendi.
adventure sistemi harita üzerinden seçilen dungeon veya bölgede yapay zekaya karşı oyun oynuyorsunuz. her adventure experience, gold ve belirli bir şansla da scroll veriyor. scrolllar adventurelardan kasılacak.

Şimdilik 2 adventure eklendi; Britain Sewers, Britain Graveyard.Her adventure için mümkün olduğunca o dungeon/bölge için özel scroll dropları olmasına uğraşıcam. mesela Britain Sewers'da swamp tentacle, slime, mag, giant rat gibi scroller veya özel/elit/rare versiyonları olacak.


https://s30.postimg.org/btcv8rabl/222.png

https://s30.postimg.org/5r58i9lvl/111.png




ileride eklenecekler:

- betaya geçerken toplamda 100 civarı scroll olmasını istiyorum. 13 dungeon ve camp/bölge var. her bir adventure için 3 adet olası drop olursa yaklaşık en az 40 adeti buralardan düşecek. diğer 60 tane ise rotasyonla değişecek. mesela deceit %5 ihtimalle green dragon scroll düşürüyorsa, 15 gün veya bir ay sonra onu düşürmeyip yerine farklı özellik ve statlara sahip %3 ihtimalle black dragon düşürebilir.

- ss de görünen ambush tuşu ile o adventure'a pusu kurup bekleyebileceksiniz. eğer siz beklerken birisi o adventure'a girerse onun yerine pusu kuranla savaşmak zorunda kalacak. işte keseceksiniz birbirinizi loot falan olacak. pk sistemi bir nevi. pusu kuran maçı kazanırsa kill alacak. pk olanlar bazı adventurelara giremeyebilir mesela ama pk olmadan kullanılamayan scrolleri kullanabilir, henüz tam olarak pk sistemini düşünmedim. tüm adventurelar pusu kurulabilir değil, ilk 1-2 tanesi öyle şimdilik, sewers gibi.

- isteyen etliye sütlüye karışmadan ganklenemez ama kötü drop ve düküp altın veren sewers, graveyard takılabilir. para yapıp markette scroll alabilir ve pvp yapabilir. seçenek var yani.

- adventurelar 5 kademe. bunları saatlik olarak daily kafasında cooldown'a bağlamayı düşünüyorum. mesela zorluk 1 olanlar 4 saat cd, zorluk 2 ler 8 saat falan. yada bunun yerine seviye 1 de cd yok veya çok az, zorluk 2 ise girmek için anahtar isteyecek ve bunu da zorluk 1 den belirli bi şansla düşüreceksin, 3 için anahtar 2 den düşecek vs. veya experience sistemi ile level sınırı da konabilir. fikir verin pls.

- oyuncular arası ticaret için market eklenecek.

- oyunculara ait verileri arttırdım. daha detaylı ranking sistemi ekleyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çalışıyorum üstünde. bugün yine baya vakit ayırdım. ufak tefek kusurlarını gideriyorum. tam bitmeden benim bild,iğim gördüğüm hata/eksiklik/bug temizlenmeden millete oynatmaya gerek yok. boşuna vaktinize yazık.

o borderları kaldırayım madem, benim de içime sinmiyordu. aslında çok da gerek yok o border'a düşününce. belli yani kartı nereye koyacağın. belki turn sana geçtiğinde border düşük alfa değerinde hafifçe parlar, ortası da komple transparan olur. bi denerim onu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
geçen baya bi yenilik, değişiklik, içerik getiren sürümü bitirdim ilk posttaki blogtan bakabilirsiniz.

bu cuma bi kaç test yapacağım. public test öncesi network kısmında çoklu oyuncuyla test etmediğim şeyler var daha. onları halledeyim istiyorum. ocağın ilk haftası da EYTERE BE! diyerek koyacağım nete oyunu. kimse kart oyunu siklemiyor çünkü, daha fazla vakit ayırmak istemiyorum asdf

cuma günü saat 22.00 civarında 1 saatliğine online olup bi kaç el oyun atacak gönüllü varsa mail adreslerini öm atsın. registration'ı açmayacağımdan elle hesapları ekleyip mail ile bildireceğim.

not: 10 kişiyle sınırlı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 sayfa okumadım da uo içinde bi oyun değil dimi?
öyle olsaymış da handa karakter giydirip casual da takılabilseymişiz
ya da yine paperdoll da eklensin bence, kickstarter yapsan bunun için para verirdim, hak hukuk işleri olmasa iyi de para kazanılırmış aslında. oynadıkça item düşcek uo'da olan, paperdoll'da giydirebilceksin kendini. veya parayla alıp takas yapabilceksin vs

neyse, çok şey istedim. güzel olmuş :) eline sağlık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...