Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Şu topiki sonunda açayım , eğlence çıksın. Başka yerleri kirletmiim artık.

En son laptop falan düşünüyodu. Dijital Pazarlamada işe başlamıştım , wordpress ile site yapıp zibilyon blog postu kasıyordum seo için , hala adwordste biraz maliyetimiz var , onu düşürmek için kasmak gerekiyor.

Bugünde yine bin tane yazı geldi . IT güvenliği konusunda 7 sayfa falan yazı yazmam lazım. Bi de kursa gidiyordum , kursun hocası bi ton şey içeren bir proje yapmamı istedi , taş kağıt makasta anlaştık.

Şimdi benim böyle class (obviously) , inheritance , generic , enum , encapsilation falan bulunduran bir websitesi (localhost tabii) yapmam lazım. En acili o , işte olmadığım her saniyeyi buna yatırmam lazım zira haftasonuna kadar kaba taslak bitmesi lazım ve bugün çarşamba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Web Tasarım yapıyorum yazılımcı dediğin. Di sağolsun bi ara bana Javascript önerdi , şuan bir kısım onla ilgili çalışıyorum. Çoğu wordpress falan olayları ama bazen ftp ile girip düzeltiyorum.

Onun dışında edebiyat mezunuyum o yüzden blog kasmak seo falan açısından yardırmak yabancı gelmedi , g*tümden uydurmak zor gelmiyor o açıdan.

Dijital Medya istediğimi daha öncede söylemiştim. Sadece işin CTO tarafına uzanılan kısmından gitmek istiyorum ama hedef bu. Hani tiki kızların 'sosyal medya uzmanı' sertifikası alıp bu işe yöneldiği kısımdan değilde , wordpress, javascript , seo , adwords böyle öğrenilmesi gerekilen şeyler kasıyorum .

Yazılımda lazım olabiliyor nadiren , geçen .net ile bişi yaptım. Bi hafta oldu , şimdilik çok bişi istemediler ama arada olabiliyor.

Yazılım denilince muhasebe yazılım falan canlanmasın , front-end falan daha çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce çalıştığım şirketlerde direk terminoloji kullanarak işi biliyor zannediliodum lan :D başka yere geçerken referans olup 'bu çocuk iyi bak alın bunu' diyolardı .

Burda s-çtım tabii , ne anlarım dijital medyadan :D web tasarım için photoshop lazım hayatımda ilk defa photoshopu bu iş yerinde kurdum 26 yaşımda.

Baalım işte, takılıyoruz , maaşı güzel. Biraz yol uzak.



Bu arada darruşafakadan ev aldık. Artık kendi evim var. Kiracı var içinde , 15 aralıkta çıkacakmış , hafif tadilat falan belki yeni yıla orda girebiliriz ya da ocak ayının içinde bi ara .

edit : ben hiç burger kingte çalışmadım ama bir ara 'Burgerist' diye bir hamburger zinciri açma fikrim vardı. Sermayesizlikten yattı o iş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O dönem işte ne yapsam ne yapsam diye dolaşıyodum , bin tane fikir vardı kafamda , sonu pazarlamacılık oldu.

Beyaz yakalı değilim lan , saç sakal shirt kot falan gidiyoruz işte. Gerçi bu havada hırka kazak falan var bi de.

Otel dönemi hikayeleri harbiden daha okunmaya değerdi , bir macerası vardı , burda sabah işe geliyorum herkes starbucks 'aaayy mesai başlasıııın' selfieleri falan , bir mide bulandırıcı tayfa var ama bizim yazılım tayfası (app mapp kasanlarda var ) baya eğlenceli .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...