Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Abi gerçekten kaale aldığımı düşünen var mı ahahahahahah

İlla ki boş yapan çıkacak, çokta önemli değil, bende zaten biraz içimi dökmeye giriyorum sonra bi geliyorum bakıyorum bir şeyler yaşanmış, yani kalkıp dur bakalım forumda neler diyecekler diye beklemiyorum ?

 

Olay gerçekten o 2 ihtimal arasında orası doğru, tedavi olacak eğer iyileşirse iyileşecek, iyileşemezse hem yoğurdumuz dökülecek hem tatsız şeyler yaşanacak, onun dışında başka bişi yok ilerisi için.

Canım annem o da dayanamamış, erdekte yaşıyorlar, dünürü böyle olunca o da kalkıp gelmeye karar verdi. Anneannem hasta, alzheimer gibi bişi var, yani tam o değilde end result birebir aynı yatakta kalkamıyor konuşması desen minimal, bezle yaşıyor annem değiştiriyor annem yediriyor falan baya bildiğin annem anneanneme bakıyor 2 yıldır bu şekilde. Yanlarında ki kadına fazladan para vermiş, babamda var nasıl olsa başlarında, kalkıp geliyor bi 2-3 gün bile olsa görücem diye tutturmuş. Biraz seviniyorumda gelmesine, yani evet geriliyorum anneanneme iyi bakar mı kadın babam becerir mi başında durmayı falan diye ama gerçekten çok özlemiştim temmuzda gördüm en son annemi, gelmeseydi daha aralık-ocak olurdu gitmem benim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

 Lan annemi görünce bi rahatladı kayınvalide ? 

 

Bugün kan değerlerine ve bu çıkan patoloji sonuçlarını göstermeye falan gittik, doktor baya iyi konuştu, artık dedi ne istiyosanız yapın, bundan sonra bir şeyi ertelemeyin dedi... Yok yok bu o değildi asdgasdg

 

Kan değerleri iyiymiş, crp falan düşmüş, çıkanlardanda hep çok mikroskopik çıkmış o yüzden şuan için zannettiğimiz gibi kötü bişi yokmuş, biz abartmışız. He tabii kanser sonuçta tabii ki 1 sene sonra çat diye kocamanlaşabilir engelleyemeyebilirsin bile o hala baki onda değişiklik yok, pankreas kanseri olanın ortalama ömrü 18 ay falan o yüzden bir "ümitlenme" yaşamıyoruz onda değişen yok. Fakat biz patoloji sonucu baya yarın bişi olacakmış gibi geldi sandık o kadarda değilmiş. Yine kötünün iyisi yaşandı bir kez daha, böyle böyle ilerliyor konu maşallah, hep kötü bişi var, hep o kötü şeyin iyisi oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

 

3d falan işlerine merak saldım. Daz indirdim, kendimce çıplak kadın falan yapıyorum, evet evet, daz ile bunu yapabildiğimi öğrendiğimde İLK yaptığım şey oldu yalan yok. Render için pc inanılmaz yetmiyor, alev alıyor, zaten laptop bozuk gibi bişi, çok zor oluyor, ama keyifli gerçekten, "üretmek" gibi hissettiriyor, aslında bomboş ve tamamen tecrübeli adamın 30 saniyesini alacak bir şey yapıyorum ama son 6 aylık süreçte kendime zaman ayıramıyodum, biraz bunla uğraşıp keyif alayım diye yaptım, yoksa iş başarılı çıkmış başarısız çıkmış cidden umrumda değil, öğrendim öğrenemedim o da umrumda değil. Çok böyle bir şeyde başarılı olmaya kafayı takan bir adam olmadığımı hepimiz biliyoruz, önemli olan kafam dağılsın.

 

 

 Bayadır kayınvalideyi yazmadım. En son kanser ameliyatı başarılı geçmişti, başarılı geçtiğini yazdım mı bilmiyorum.

 

Tekrar etmesini yavaşlatmak içinde kemoterapi alıyor, o süreçte bi covid geçirdi, biraz ertelendi, ama şuan iyi çok şükür, bi 4 ayı falan kaldı kemoterapinin, 2 haftada bir alıyor.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

Ölümden döndüm. 

Zaten anca benim başıma gelecek salaklıkla olan bir şeydi. Tuvaletimi yaparken dur bakayım nasıl yapmışım diye bakan biri değilim, ben kimse dönüp bakmaz kakasına saçmalık sanıyodum ama bu olaydan sonra öğrendim meğer baya bir insan varmış bakan, çok garip geliyor bana, niye bakıyosunuz abi kakanıza siz, ama sanırım bundan sonra ömrüm boyunca bende bakıcam o ayrı konu tabii.

Geçen hafta cumartesi gecesi tuvaletimi yaptıktan sonra tam sifonu çekerken göz göze geldik kakamla, bi baktım simsiyah, ama yani alacakaranlık siyah, bir şey ters lan bu böyle bi renk olmamalı diye dikkatlice baktım harbiden kopkoyu. Neyse sonra doktora randevu aldık zaten kayınvalidenin kanseri döneminde gittiği doktoru çok dünya tatlısı olağandışı iyi bir adam, o zamanda çok sevmiştik, bende ona gittim. Endoskopi dedi tabii, o yapıldı edildi, günde 4 litre kola zero içen bir mal olduğum için ister istemez midemi deliyormuşum, aslında çok bariz ama bu yaşta beklemiyodum.

O gün o kakaya denk gelmem, hayatımı kurtarmış. Eğer görmesem, bir şikayetim falanda yok, 3 aya kalmaz midem delinmek üzereymiş, ki öledebilirdim bu durumda, her midesi delinen ölmüyormuş ama ölünebiliyomuş harbiden eğer hemen ameliyat falan edilmezse. Yani bir kaç aya aranızda olmayabilirdim, fakat böyle bir olay yaşayınca farkediyosun ki, aslında hala bir kaç aya aranızda olamayabilirim, hayat bu belli olmaz, araba çarpar ölürsün, kısmet.

Bu olaydan sonra kafada wiring biraz değişti, evet tamam kolayı bıraktım ama onun dışında bir şey değişmedi gibi gözüktü fakat aslında çok şey değişti. Yani ne hanıma diyebiliyorum, ne anama babama kimseye bir şey diyemiyorum. Ama sanki böyle eskisi gibi vurdumduymaz, biraz keyif, biraz aman şu işide deneyeyim, aman biraz eğlencem önemli bi kere geliyoruz hayata duygum değişti. Sıradan hayatı olan insan değişir ve ben marmariste gitar çalmaya gidiyorum falan der ölümden dönünce, ben zaten o kafada yaşayan bir adam olunca heralde, bu sefer bende tam tersini yarattı, daha düzgün iş, daha stabil hayat, madem ölücem ölmeden arkamda bıraktıklarıma bırakabildiğim kadar iyi bir hayat düşüncesi oturdu kafamda daha çok.

Belki yarına geçer, belki kalır, ama artık birazda başkaları için yaşamam gerektiği, birazda hayatımın merkezine kendi mutluluğumdan çok başkalarının mutluluğunu koymam gerektiğini öğretti bana. Ben ölünce benim mutluluğumun hiç bir anlamı kalmayacak, ama ben öldükten sonra bile mutlu ettiğim diğer insanlar yaşarken onların anılarında kalıcak mutlu ettiğim günler. O yüzden bir şeyleri değiştirme vakti geldi, daha gencim, ölmez sağ kalırsam önümüzde ki 30-40 yılı buna adamaya karar verdim. Yani şuan, devam ederse bu duygu tabii 😄

  • Like 1
  • Nasi yani? 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...