Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, goldbären dedi ki:

Mithat şişko mu? Mithat kaç kilo Mithat ne kadar tontiş? Mithat Türk mü?

Bütün forum bu sorunun cevabını arıyor. Bilindiği üzere Mithat farklı iş kollarında tutunmak üzere çalışmış ve aradığı miktarda düzenli gelir sağlayan bir iş bulamamıştı. Sonra Mithat isteidği ayarda ve eğitimine de uygun bir iş buldu. 

Mithat masabaşı işlerde vakit geçirdiği için oldukça iri kıyım bir yapısı var. Sürekli bilgisayar başında oturan Mithat'ın kilolu olduğu ve Gold Tier yaşam sürdüğü kulislerde konuşulanlar arasında. Son günlerde Çimenşov'da da boy gösteren Mithat'ın her gün masa başında çayla beraber dört paket probis tükettiği biliniyor. Son olarak Mithat'ın 140 kilo ve Türk olduğu açıklandı.

İlginiz çekebilir : Windows 11 raflardaki yerini aldı

 

Aahahhahah şuna çok güldüm, gold tier falan değil ya, maks silver tier çıkar, şu aralar shit tier malum konulardan dolayı. Geri kalanı full doğru ? asdgasdg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ara geri dönüp hortlatınca ana bi konumuz vardı ve hep ondan bahsettim. Çok daha eğlenceli, dalga geçebileceğimiz bir konu ortaya atıp biraz şenlendireyim ortamı;

 

 Ben sarıyer chp gençlik kolları yönetimi asil üyesi oldum. Yani bugün olmadım tabii biraz oldu, önce yedeklerden girdim, sonra bir arkadaş ayrılınca asile geçtim, heralde 1 sene falan oldu diye hatırlıyorum ama emin değilim, hatta 2 seneye doğru geliyor yanılmıyorsam. Istanbul seçimleri sırasında her allahın günü gidiyordum seçim çalışmalarına, sarıyerdeyse sarıyer, fatihse fatih, karşıdaysa karşıya, neredeyse oraya gittim hiç aralıksız koşturdum, gerçi naptın desen bizim katkımız ne olacak ki ama işte herkes öyle derse mekan boş kalır diye koşturduk kalabalık olduk. Onu görünce sağolsun gençlik kollarında ki arkadaşlar listeye adımı yazmış.

 

 Fakat işin garip kısmı, yönetime aday olduğumdan benim haberim bile yok, şuan ki başkan çok aşırı tatlı çok kafası çalışan bir arkadaş, bi de siyasetten cidden anlayan birisi öyle benim gibi lavuk değil, sadece "aağbi ya konjöktör büyle" falan düzeyinde bilen benim gibileri cebinden çıkaracak birisi, herif listeye yönetimine benide yazmış ama haber vermediler asdgasdgasdg. Ben erdekte annemlerin yanındayım sabah sabah telefon çaldı önce ki başkan arıyor diyor nerdesin, dedim annemlerde oturuyorum, lan seçim var kalk gel dedi, dedim annemlerde erdekte oturuyorum ? Kendime oy bile veremeden seçim oldu seçildi bizim tayfa.

Hele aralarında 19-20 yaşında falan bir çocuk var, yemin ediyorum bugün KK çıksın o çocuk gelsin 20 yaşında daha iyi muhalefet yapar maşallah canavar. Bende ne bok buldularda seçtiler gram fikrim yok. Zaten 2 senedir gidemiyorum adam akıllı, çok içimde kalıyor çok üzülüyorum, gidip bir şeylerin ucundan tutmak, bir şeye bir omuz atmak, en azından birinin yükünü biraz azaltmak istiyorum ama hayvan gibi ağır iş yükü, sürekli çıkan bu tarz kötü şeyler, pandemi falan derken son 2 yılda çalıştığım gün sayısı seçim dönemi çalıştığım 2 aydan azdır. Bazen istifa edeyim benim yerime daha yararlı birini seçsinler diyorum sonra biri istifa edince olanları görüp korkuyorum ? çok kızıyorlar abi adamlar istifa edene, sanki ana bacı sövmüşsün gibi istifa edene bir küsme var. Ulan işte ben gideyim daha faydalı birini alın niye buna kızıyosunuz ki? Napalım "koltuk" (koltukta ilçe gençlik kolları yönetimi he) sevdalısı olsak daha mı iyi, bırakayım harbiden genç, 20li yaşlarında, bir işe yarayan birini alın abi işte.

 

Neyse yani, Chp Sarıyer Gençlik Kolları Yönetimi Asil Üyesi Mithat diyeceksiniz bundan sonra bana, ona göre. asdgasdasdfgasdgasdgg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hay başlıcam böyle olaya ya. Lenf sonuçları bok gibi gelmiş, bu da kanser hala vücutta var demekmiş. Kemoterapiye başlayacak ama durum hiç iyi durmuyor, olumlu tek bir gelişme bile yok ameliyattan beri. Yani ameliyat sonuçta biraz uzattı ömrünü ama sadece o kadar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buna ne deseniz düzelmez abi. doğduğu andan beri o kadar gelişmemiş ki zihin yapısı hiç bir şekilde anlamaz anlamadıkça sinirlenir üste çıkar falan. uğraşılmaz bununla. söveceksin göndereceksin.

postta o kadar çok şey yanlış şey bir araya gelmiş ki zaten hangisinden başlayacağını bilemiyor insan. bir şekilde kalburüstü foruma eklemlenmiş bir cahil. kale bile almamak lazım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya 2 ihtimal var: tedavi işe yarar inşallah tekrarlamayacak şekilde iyileşir

ya da yaramaz

dr bunun yüzdesini söyler

 

benim yazdığım mümkün olmayan bi şey, temenni

keşke kemoterapide harcadığı zamanı keyifle geçirseydi, hastalık ilerleyince ağrısı olmasaydı

benim özelimdeydi, yazmamam gerekirdi ama yaşamadığınız sürecinin ahkamını kesmeyin

 

--

diğer olayda tedavi yok ilacını içersen normal insan gibi yaşarsın, bırakırsan sapıtırsın

başka bir ihtimal, tedavi yok henüz

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...