Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

 

 Eveeeet, o gün gedi çattı, yine bir şekilde yattık kalktık. Gece 3te yattım ama dön dön dön uyuyamadım pek, sabahta 7de dikildim zaten. Maks 2 veya 3 saat uyuyabildim. Şimdi birazdan çıkıyoruz yola, zaten hanımla kayınvalide dünden orada kaldılar nolur nolmaz diye, ameliyat 14-15 gibi başlayacak, 19-20 veya bir şey olursa daha uzun sürecek. İlla buraya yazarım ama biraz zaman alır, belki gece falan yazarım anca. Hanımda ameliyat bitip rahatlayıp iyi haberi alınca rahatlar akşam güzel uyur. O zaman kaçar gelir buraya yazarım biraz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece 2de geldik eve. Ameliyat anca 15:30 gibi başladı ve 21:30 gibi cerrah çıktı, iyi geçti sıkıntı yok başarılı ameliyat dedi, kadının yoğun bakıma gelmesi 1i buldu, kimsede haber vermiyor noluyor diye, cerrah çıktıktan sonra 3 saat ne devam etti bu kadar anlamadık anlatan yok gece olmuş çalışan yok gerim gerim gerildik.

 

 Neyse her şey yolunda, çıktı, şimdi bundan sonra ki sürece bakıcaz artık. Rahatlayamadık tam olarak ama yinede en önemli kısımı atlattık

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat şişko mu? Mithat kaç kilo Mithat ne kadar tontiş? Mithat Türk mü?

Bütün forum bu sorunun cevabını arıyor. Bilindiği üzere Mithat farklı iş kollarında tutunmak üzere çalışmış ve aradığı miktarda düzenli gelir sağlayan bir iş bulamamıştı. Sonra Mithat isteidği ayarda ve eğitimine de uygun bir iş buldu. 

Mithat masabaşı işlerde vakit geçirdiği için oldukça iri kıyım bir yapısı var. Sürekli bilgisayar başında oturan Mithat'ın kilolu olduğu ve Gold Tier yaşam sürdüğü kulislerde konuşulanlar arasında. Son günlerde Çimenşov'da da boy gösteren Mithat'ın her gün masa başında çayla beraber dört paket probis tükettiği biliniyor. Son olarak Mithat'ın 140 kilo ve Türk olduğu açıklandı.

İlginiz çekebilir : Windows 11 raflardaki yerini aldı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, progamer dedi ki:

Mithat önceden Cem Yılmaz'ın üniversite gezdiği showunda da çıktıydı. Alışık o kameralara sdf

Sen noldun ya asdgasdg, nasıl tipim çok değişmiş mi ?

 

 

Şu üniversite halim, bundan kim bilir kaç sene evvel, net bi 10 yılı var. Çimen 2 etti. Hanımla ilişki testine katılalım diyoruz ama hem zaten aramazlar, hemde totomuz yemediğinden yapamadık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...