Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Hobi olarak hala basket oynuyorum, gerçi havalar soğudu bu aralar o yüzden çıkamadım ama fırsat buldukça oynuyorum.

Fakat bu kilo verme sebebi olmuyor tabii. Hayvan gibi yemek yediğinde o verdiğinin üstüne de almış oluyosun.

Koçluk içinde acaip totom yemedi, zaten bir yerle görüştüm, orası hayır dedikten sonra benimde içimden gelmedi.

Şimdilik evden üç beş kuruş bişiler idare ediyorum, sabah kalk iki iş yap sonra öğle uykusu sonra kalk biraz red dead redemption sonra akşam yemeği söyle hanımla netflix izle sonra uyu. Döngü bu şekilde bu aralar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı sağlam girdi ama napalım sağlık olsun. O kadar riskli bir yatırım aracı sonuçta, bunu göze alıp girip zamanında tonla kazanırken gıkım çıkmadı şimdi düşünce ağlamak olmaz. Hafif sabırlı davranıp biraz az harcayıp çıkmasını beklicem mecburen. Birde ben alıp satarak kazanmıyorum para, bir iş yapıyorum oradan haftalık geliyor, bu aralar az geliyor tabii ama sonuçta yine geliyor, bütçeyi ona fixlemeye çalışıcaz mecbur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cam girl demişken, balkonun camı kapanmıyor, sürekli açılıyor, önüne bişiler koydum açılmasın diye ama yinede böyle minik minik giriyor rüzgarda hafif soğutuyor evi. Onu bi yaptırmak lazım.

Ev "merkezi" ısıtmalı, merkezi dediğim yine kendin açıp kapıyosun ama komple kapanıp açılma olaylarına merkezi karar veriliyor. Geçen ay mesela saat 6dan sonra sadece açılıyordu, bu ay komple açık. Geçen ay sadece saat 6dan sonra açık olmasına rağmen bi 100 lira geldi fatura, bu ay 7/24 açık tahminim 200+ gelecek gibi. Bitcoin bari o arada ki farkı kapatacak kadar artar bu arada umarım :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Yok vazgeçtim almaktan. Galatasarayla görüşürken "çokta lazım bişi değil takım çalıştırmadığın sürece, çocuklara hocalık yaparken gereken aranan bir belge değil" falan gibi konuştu, bende almadım. Gerçi sonra direk basketbol antrenörlüğünüde bıraktım. Belki de bırakmadım bende bilmiyorum.

Aşırı ilginç gibi dursa bile aslında 7/24 pc başında zaman öldürüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

 

 Son 4 yıldır falan aynı işi yapıyorum, burada "bu adam ne iş yapacak" falan diye yıllarca geyik yaptık, sonunda sanırım netleşti, en azından öyle gibi duruyor.

 

 "Content writer" olarak çalışıyorum. Baya sene oldu, ilk aslında 2016da yazmıştım ama o zaman böyle 200-300 lira ekstra gelir olsun diye yazmıştım, ödeme kripto ile yapılıyordu bende dedim ki kripto ile kazanıp onu kenara atayım kriptoda kalsın ileride artar. Sonra 2017de 80 bin lira olmadan 70 bin lirayken falan sattıydım hepsini, evet hala gerizekalıyım.

 

Sonra 2018 haziran gibi falan girdim full-time bi işe, remote tabii, elin hintlisine günde 15 sayfa yazı yazıyorum, anca hintliden artanı alıyorum. Fena para değildi o zaman için ama zar zor ayın sonu geliyordu. Yavaş yavaş bu sene 2021 yaz civarı başka yerlerde bulmaya başladım, oradan biraz buradan biraz derken sabah 8 gece 12 full time yazı yazıyorum şimdi. Geliri fena değil, yani ülkenin ekonomi boktan olmasa aslında çok güzelde, ülke ekonomisi berbat gibi olduğundan anca işte normal düzgün hayat yaşıyorum.

 

Bütün o geyik işleri yapmadan bıraktım, girişicem lan diyip bıraktım, sonra edebiyat mezunu olarak yazı yazdım, direkt kendi işimi yaptım, sanırım arada biraz goygoy yapmam gerekiyormuş, dünya bana "s... git kendi bildiğin işi yap" dedi bi nevi, bende öyle yaptım, güzelde oldu odamda bütün gün yazı yazıyorum.

 

 Bu da latest "just mithat things" olsun.

Mithat tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...