Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

masa said:

işe yarıyorsa neden botu satmak yerine botu kullanmıyor?


ornek
adamin sermayesi 3.000.
kendisi kullanip riske girse %20 dedigi cok yuksek rakamla 600 kazancak. bi dusse elindeki avucundakinden olacak.
500den 3 kisiye satsa 1500 eder mis gibi para.

obur adamin sermayesi yuksek, bu ise ayirdigi para 300.000.
500 verip botu aliyor, zaten cerez parasi. %20 kazanc demek 60.000 demek. mis gibi kazaniyor. riski de goze alabilecek kadar parasi var, kafasi rahat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Crypto bölümüne mi yaziim dedim ama kimseyi ilgilendiren bir durum olmadığından buraya yazayım bari.

İşler iyice b-ka sarmaya başladı, hala güzel kazanıyorum eskisine göre kabul ama bir dönem çok kazanınca öyle devam edecek diye ona göre gaza gelip harcadım, biraz borca girdim, onu aldım bunu aldım tatil falan derken baya içe girdim nasıl olsa kazanıcam diye.

Lan şimdi de satış çıkmıyor, satışı geçtim tek gelirim gunbotun kendisi oldu. Tamam fakir kalmadım ama "aman dikkatli harcayalım para bitebilir" seviyesine geldim tekrar.

Lan şu guntharda bir zahmet arbitraj botu ve gunbota yeni büyük update falan getiriyordu, 2 hafta oldu haberi vereli belki daha fazla hala bekliyoruz mal gibi. Çıkart şunu sal biraz bizde satıp paramızı kazanalım, bitify mı ne orada da fiyatı düzeltmedi gene doğal olarak bizden %10 indirim diye alacağına adam bakıyor bitify'da %20 ucuza geliyor oradan alıyor mal gibi kalıyoruz ortada.

Şu işler bir düzene girsin, bir kaç ay içerisinde tekrar çok düzgün kıvama gelicem gibi geliyor bana uzun vadede avantajlı olacak yine ama şu aralar anca kazandığımı harcıyorum halindeyim, hatta cepten yiyorum, inş çok uzun sürmez bu durumlar. Alışmıştım lan paramın olmasına istediğim gibi harcamaya falan, şımarık şımarık harcamalar yapıyodum ne güzel emenike.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
Uzun zaman olmuş update yapmayalı.

Son 1 senedir bahsettiğim gunbotu satarak para kazanıyodum. Artık o iş yattı.

Son bir senede çok rüya gibi bir hayat olmadı ama güzeldi, işe güce gitmedim, bol bol oyun oynadım, tiyatrolara sinemalara daha çok gittik (eskiden otelde çalışırken vardiya belli olmuyordu o yüzden tiyatroya bilet almak imkansızdı). Tatil ekstra yaptım falan derken tatlı bir sene geçti.

Artık bitcoinin iyice düş düş artık yakında 2.5 lira falan olacak şeklinde sinirlendirince, insanlarda artık gunbot tarz şeylere yatırımı kesti. Bizim satışlarda gittikçe düştü. Bundan 5 ay evvel günde 25-30 tane satılan bot ( ben değil total) artık 8 tane falan satılıyor o da en tepede ki bol bütçeli abilerin çoğu. Ben mesela 3 haftadır satış yapamıyorum 1 tane bile.


Tabii bu durumda, önümüzde ki maçlara bakmaya çalışıcaz. Yukarı düşen dedikleri türden bir adam mıyım, bu şans devam eder mi , neler olucak görücez zamanla. İş başvurularına başladım, torpilleri de tükettik vasdfasd, mecbur kariyer.net yenibiriş falan takılıcam :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi cv'ni her şeyden mükemmel anlıyormuşçasına mı doldurdun yoksa, karşı taraf da atladı mı öyle görünce?
hani çünkü biraz üstte yazdığın gibi endişe ve stres kapalı moddasın.

yine şöyle gelmezsin umarım.
Mithat said:
Buhün müdür " bok gibisin hiç bi işi tam yapamıosun böyke giderse senle çalışamayız" dedi.


hayırlı olsun şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo tam tersine herşeyden azıcık anlıyorum ama hiç bişiyden tam anlamıyorum dedim vasdfasdf.

Yok geyik bi tarafa çeviri şirketinde proje yöneticisi olarak olunca adamlar uygun buldu, zaten alınmamın şaşırtıcı olmayacağı bir pozisyon. Kalp cerrahı olarak başvuruda bulunmadım bir yere heyecan yapmayın hala emin ellerdesiniz, fakat çeviri işiniz olursa bu aralar çeviri şirketlerine güvenmeyin çünkü çeviri işlerinizi yaptırtan ben olabilirim vsadfasdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada işi reddettim. Beğenmedim koşulları, maaş ve iş güzeldi de böyle hem internette kötü yorumlar vardı hem asgariden gösteriyolardı hem arada sözleşme falan dediler (ki sonra ki aramamda sözleşme yapmayabileceklerini söylediler ama bi kere dendi o sözleşme) 1 yıllık bağlayıcılığı falan olacak.

Bir yıl ben bağlanabilecek adam değilim, şirkette sıkıntı yokta, ben öyle bi tip değilim, adamlara da yazık, giricem şimdi 2 ay çalışıcam ay yok baydım diip çıkıcam, yazık adamlara da ya, eli yüzü düzgün birini bulsunlar.

Arayış continues.

Bu sefer acaba neci olsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seçmedim böyle olmayı, beni böyle olmaya zorladılar :D

Hayır

9-6
Pazartesi - Cuma (haftasonları tatil)
2.500 Lira maaş

Şunlara uyan bi iş varda ben mi gitmiyorum amk. Baya bildiğin ülkede şu koşulları kapsayan bütün işleri kapmışlar. Ya da en iyi ihtimalle ben bu işlere alınabilecek adam değilim.

Abidik gubidik işlerde çalıştım habire, tuvalete sıçmaya gitmenin imkansız olduğu işlerde çalıştım. Ulan sabahları işe girerken sıçardım, sonra iş başı yapmadan lopermid alırdım (ishal önleyici- kabız yapıcı ilaç) ki gün içerisinde bi daha tuvaletim gelmesin diye. Sıçmadan 4 gün falan geçirdiğim oldu öyle ilaç ala ala. Burada hatırlanan "ellerimi fön makinasında kurttum uzun uzun ohh" falan laflarım var.

Hani çok keyfi bi tip gibi duruyorum ama onlar tamamen otelden çıktıktan sonra ekonomik özgürlükle yapılmış mallıklar, ondan önce komple seri katil olmama kaç gün kaldı acaba diye dolaşıyodum ki paticikte bile halimi gören /summon quel-thul insanlar var onlar anlatsın çalışma koşullarını.

Şimdi benim hayattan tek arzum şu yukarda ki 3 kural. İşin ne olduğuna bakmam isterse dünyanın en mal işi olsun, öldürmeyecek maaş ve düzgün saatler oldukça ve haftasonu olmadıkça, ben oturur çalışır gıkımı çıkarmam, bu seferde istifa etmem fakat son 3 senedir bulduğum işlerin tamamı maldı. Bi tane düzgün iş buldum onda da doğal olarak kovuldum, kovmasalar çalışırdım :D


tl;dr : önce bi acılar falan çektim, sonra götüm kalktı, şimdi aklım başıma geldi.


edit : pazartesi-cuma, vardiyasız böyle düz 9-6 kafası, 2500 lira civarı maaşı olan ne gibi işler vardır ne işler yapılabilir nerelere başvurabilirim ne tür pozisyonlara fikri olan varsa paylaşsın, onlara da başvuriim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...