Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları


Mithat

Öne çıkan mesajlar

di said:

Yok yok kavga yok. Backdoor demis cidden, ben zaafiyet olarak yorumlamisim :) Ama demek istedigim sey degismiyo, 17 milyon satir kod var, laf ederken durup dusunur bi insan...

Abi ben bu egoları allah olmuşlarla tartışmayı bırakmıştım. Şimdi sana aşırı bilmişlik tasladıkları için gene gördüm. Adamların yurtdışı olaylarla alakası-bilgisi yok.

Linux'un yaratıcılarından Linus Torvald'a sordu hükümet kursun backdoor diye, o da evet kurdum-hayır kurmadım. demedi ama cevapta vermedi doğru düzgün. Daha sonra "şaka yaptım arkadaşlar yeminlen" diye bitirdi konuyu. 2003'tede kurmuşlardı backdoor bilerek ama açığa çıktı ve kaldırıldı. Ubuntu -Amazon var içinde zaten- Linux Mint-Bulgar hackerlar hackledi- çoğu linux sistemi böyle. Ayrıca zaten aygıt yöneticilerini güncelleştirmeye kalkınca kendini açığa çıkartıyorsun. Intel, nvidia backdoor kaynıyor. Direk kullandığın cpu ve gpu yollayabiliyor yani bilgiyi zaten. Bunu da daha önce söyledim. Linuxtada yükleniyor bunlar. Ayrıca burada "backdoor yoktur" diyen varsa di'nin dediği gibi milyonlarca kodu açıp baktınız mı? Hayır, başka insanların dediğine güvendiniz. Olsa bile bulan sayısı azdır. TOR'da sizin bu linuxa karşı yaptığınız gibi abi çok güvenli deniyordu. Ne oldu? FBI işletiyormuş bütün ağları? kek.

Benim bütün yazdıklarıma saçma diyen 3-4 kişi de. Mithat ve diğer 3 kişi. Yazdıklarıma karşı "evet bun da haklısın" diyip diğer 2-3 tane yazdıklarınızda gerçekten elle tutulur birşey savunamıyorsunuz. Biri yazılımcı olmadan yazılımcılara ahkam kesiyor falan diyor keeeek. Siyasetçi olmadan siyasetçilere ahkam kesip, futbolcu-td olmadan futbolcu ve tdlere ahkam kesip, yazar olmadan yazarlara ahkam kesip, senarist-yönetmen-oyuncu olmadan bu insanlara ahkam kesip, sanatçı olmadan sanatçılara ahkam kesip, öğretmen olmadan öğretmenlere ahkam kesip ne yapıyorsunuz lan? Zaten yazılım sektöründeki adam dediğim şeylere önem veriyorsa yaratıcılığa, çalışmaya adam zaten üst seviyelerde. Size mi yorum yapıcak? Sürünün diye bırakır sizi. İstiyorsan alma tavsiyemi, yozolomco olmodon yozolomcoloro lof otmo. de. O zaman yukarıda saydığım insanlarada gıkını çıkartıp, ikiyüzlülük yapmıcaksın. Sözünüzün eri olun. Bi' de ülke bu halde biz niye yazılımcılara takıldı anlamadık denmiyor mu ooooof. Ulan ülke bu haldeyse, bırakalım her yeri bok mu götürsün? Sen kendi alanını yükselt, yükseltemiyorsun ki gelip söylüyoruz, sonra sanane de. O zaman 3.dünya ülkesi olmamak için siyasetçilerinde sana sanane diyebilir. Çünkü sanane, sen mi yönetiyorsun lan ülkeyi? %50 halk seçmiş ne haddine senin? Neyse.

Dediğim linuxtan uzak, windows programlarını çalıştırmaya yönelik işletim sistemi de ReactOs. Daha alpha aşamalarında. Umarım ilerler yeni yeni şeyler görürüz. En azından yeni teknolojik gelişmeleri dünyadan görelim de zevkimi öyle tatayım.

Şu inan olayı, üstüne bu olay, üstüne kadın geldiğinde "İSTEMİYORUZ KADIN REEEE" yada "sevişelim mi" modunuzdan da tiksindim ya. Hepinizi akıllı, kültürlü, ben kültüründen uzaklaşmış ve gerçekten tartışabilecek insanlar olarak görüyordum. Gerçekten öyle olmadığıda kanıtlandı. Neyse feci kustum kendimi. Çok sinirlendi bu kaç gündür bulsam suratlarına daktilo ile yazarım AL OKU diye. kdsfgsdfg Bunun üstünede forumdan siktirip gitmek düşer bana. Rahatladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Panpa okumadim wot'unu ama konunun en haksizi sen gorunuyorsun zira konu hakkinda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmussun gibi bir hava var. Hele belesi var al degistir olsun sana yazilim soylemleri falan felaket.

Yazdigim sey seni destekliyor sandiysan yok oyle bisey :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Toparlarız gene , çok bir aksiyon yok hayatımda bu aralar , it gibi çalışıyorum sadece . Bütün bu konu kopmaları ondan. Benim yine bir aksiyon olsun o zaman coşar buralar.

Birde torpil demişken adam akıllı başşşaklı bir torpil buldum , BP'de pazarlama için , CV gönderdim bakalım geri ararlarsa o zaman işte bayaaa torpilli olucam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şirkete girerken "hiçbişi bilmiorum buraya öğrenmeye geldim " demiştim , test ede ede neler yapabildiğimi gördüler nelerde kötü olduğumu gördüler.

Mesela sosyal medya sıfır ötesi sıfır.

Bugün semrusha baktık notumuz kötü , onun üzerine çalışıorum 250 küsür error 40-50 tane issue çözdüm . Bir 150 issue daha var çözebileceğim gibi duran. Çözerim heralde.

En çok sıkıntıyı blog post konusu bulmakta yaşıorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...