Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta: Fenerbahce - Galatasaray | 20 Kasim Pazar - 20.00


valequenta

Öne çıkan mesajlar

5 milyon euro alan Sneijder'i savunanlar vardi burda dsfs.

Gram top oynamadik. Haketmedik ama Fener de cok iyi degil. Iceride bu maclari cok iyi oynuyor - savunmasi kotu degil zaten. Iki takimin da cok pozisyonu yoktu bizim yarim bile yoktu.

Caretaker hoca sikintisindan bahsetmistim bu senenin basinda - goruyoruz ki bir sene daha cope gitti. 2 sene once dedigim gibi, 4. yildiz sampiyonlugu bizi 3-4 yil geriye goturdu maalesef.

Futbolda hoca hersey. Bunu anladigimizda takimi ona gore kurariz. Kotu transferler ve gecmis yillarin hatalari su an cikiyor, bu sene gecen seneden tik onde olamayacagiz galiba.

Besiktas bu sene ligde sampiyon olamazsa surpriz olur demistim simdi olamamasi mucize diyorum. Bugun hayatta dogru isleri yaparsan kazanirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bruma şu topu Portekiz'de oynasa bildiğin değeri 35-40 m bu arada. Gs'de bir tek bruma oynadı. sahanın yıldızıydı bildiğin ama işte başka oynayan yoktu.

de jong - tolga ciğerci tercihi çok saçmaydı. bu yüzden eren, sneijder ve eren çıktıktan sonra poldi sürekli defansa kadar gelip top aldı. xelcuk bu maçta oynamalıydı, en azından top dağıtacak bir adama ihtiyaç vardı, kimse kötü falan demesin, tolga ya da de jong'un 10 katı iyi top dağıtırdı her türlü xelcuk. kondisyonsuzsa da 2. yarı çıkartırdın ya da 2. yarı sokardın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sardalya ve madcow'un çarpıtmalarını görünce valeq'e haksızlık etmişiz gibi geldi, düşünün olayın ciddiyetini. Troll değillerse baya fail ötesi.

Cüneyt'e her zamanki gibi verilen "kanki olay çıkmasın" talimatı sayesinde maçı 9 yerine 11 kişi tamamlayan Galatasaray'ı hiç bu kadar kişiliksiz görmemiştim. Beraberlik için Anadolu takımı gibi yerlerde yatarken bile daha bir "amaçlı" idi takım. Bu maçta şampiyonluğu 4 hafta önce garantilemiş de maç bitip evine gitmeyi bekliyor gibilerdi, çok enteresan. Şu maçta Topal-Lens olsa rekor tazelenebilirdi, veya 5 kırmızı kart vakası olurdu.

FB-GS derbisinde GS taraftarını o köşede görünce gözlerim doldu, yalan yok. İnşallah kalıcı olur deplasman kararı. Yani hükümetin ne karar verdiği bir yana da, inşallah olaysız devam eder karşılaşmalar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Bruma şu topu Portekiz'de oynasa bildiğin değeri 35-40 m bu arada. Gs'de bir tek bruma oynadı. sahanın yıldızıydı bildiğin ama işte başka oynayan yoktu.


brumanin derdi her topu ayaga alisinda 5 kisi basip topu kaybedene kadar ayagindan cikartamamasi..2. yarida ceza sahasinin solundan girip de seneri calimlayip topun kornere ciktigi pozisyon disinda o hengameden cikabildigi de yok.portekiz futbolu icin bile abes kalan sahsilik..dunyada bu tip elemanlari sevmiyorlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O biraz da alternatifi olmadigindan. Adam da biliyor oradan cikamayacagini ama baska sansi yok, takimin bi bok oynadigi yok cunku sfds.

Uzun zamandir ayni seyleri yazmaktan sikildim zaten de uzuyor beni su kluplerin bu kadar dandik bu kadar amatorce yonetilmesi.

Su ulkede ne siyasette ne sporda ne herhangi bir onemli mevkide hic bir zaman cidden o isi hakedecek akilli ve isi mantikla, duygusallik katmadan dogrulari iyi analiz ederek yapacak adam cikmiyor. Ondan sonra biz uzuluyoruz falan. Sacmalik. Yazik yani su bizim takimda oynayanlara verilen paralar filan cidden. Sneijder efendi 2 senede bir bok yapmayip 10 milyon euro alacak. Su an sorsan taraftara Sabri'ye kufreder ama Sneijder'e toz kondurmaz. Bu kafada oldugu surece cok surunuruz.
Futbolda en onemli olay teknik direktor iken ne hikmetse aptal yoneticiler icin takimda en son is basi yapan/en az efor/vakit harcanan teknik direktor mevki oluyor. Takim kotu mu cagir Terim'i Denizli'yi. Sutla, caretaker gelsin, Hagi olsun Riekerink. 3-5 hafta iyi ok bu adamla devam edelim. Sonra ne? Ertesi sene cop. Bana diyinki su ana kadar su caretaker teknik direktor ertesi sene basarili oldu su klupta. Yok.
Aynisi Fener'de filan da var, hepsi ayni. Gidiyor muhtemelen plajdan Dick Advocaat'i filan getiriyor son dakka. Kafalar hep ayni cunku.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...