Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Young Justice sezon 3


Bone

Öne çıkan mesajlar

bazı klasik çizgi filmler vardır, serinin tadını çıkarıp hikayenin sonunu görebileceğimiz kadar uzun sürmüşlerdir, Batman, X-Men, Spawn, Avatar gibi.
ancak bazı çizgi filmler de var ki, bunlar kadar iyi olsalar da, erkenden iptal edilip hikayenin tadını tam çıkarmadan kaybolan giden, Avengers Earth Mightiest Heroes, Spectacular Spider-Man, Samurai Jack, Batman Beyond (JLU bölümleri ile bi nebze telafi edildi) birer örnek.

bu tip çizgi filmlerden biri de Young Justice idi. Türkiye'de bilinen bir çizgi film olmasa da, Batman->Superman->Justice League şeklinde giden Timmverse'ün devamıymışçasına yapılması ve meşhur Teen Titans'ın biraz daha "ciddi" hali olması açısından DC fanları arasında epey ilgi çekmişti.

ancak sezon 2 sırasında ani kararla iptal etmişlerdi ve sezon 3 için hazırlanan hikaye akışını izleme fırsatını kaçırmıştık.
Cartoon Network'ün aptal yönetimine kurban gitmişti. Bu sırada Green Lantern ve Beware The Batman'i de iptal edip, yerlerine Teen Titans Go! denilen saçmalığı dayatmaya karar vermişlerdi.

Young Justice'in fanları arasında birkaç senedir, Netflix'in bu serinin haklarını alıp devam ettirme hayali vardı. bu umut sonunda geldi, WB, orjinal ekipten Brandon Vietti ve Greg Weisman'ın yeni sezonun yapımına başladığını duyurmuş.
herhalde gelecek sene biter ve izleme şansımız olur.

https://www.youtube.com/watch?v=r9McSHphkfE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...