Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Başlığı - Twisting Nether [H]


Mortis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selam,

Şu an 5/7 Mythic progress'de olan guildimiz için adam alımı yapıyoruz.

Haftada 3 gün raid yapıyoruz Çarşamba, Perşembe, Pazar 8.30-12.30 . Bazen Perşembe yapamayınca, Pazar 6-7 gibi başlıyoruz.

Öncelikle healer ve shadow priest arıyoruz. ilevel minimum 870 istiyoruz. İlgileniyorsanız detaylar için konuşalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok adam var iyi olup raidspotu bulamayan veya raid yapmak isteyip de guildi yapmadığı için yapamayan mythic plusla gearlanmış falan filan

bugün 2 tane adam aldım 870 üstü başvurdular.

tabi ki healer eksik olduğu için 860 civarı bir healera hayır olmaz demeyiz deneriz bakarız.

Gearlanmak kolay ya, 870 bir şey değil. Mythic plus diye bir şey var. Onu zaten yapmayan adam mythic raiding yapamaz ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bump

Nighthold icin DPS ariyoruz 880+ gearli ve en az 35 Artifact levelli. Tercihen Ranged ama herkese kapimiz acik. 3 Gun raid yapacagiz. Cars Pers Pazar (20.30-21.00 gibi basliyoruz 00.30a kadar)

Progressimiz 7/7 EN M, 3/3 TOV HC (Kadroda azalma oldugu icin TOV mythic zorlamadik sadece farm yaptik rahat takildik ara contentte)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyleydik de içimizden başka bir guild çıktı :)

raid 1 raid 2 grupları şeklindeydik en başta. Amacımız Raid 2 yi yedek kadro yapıp sürekli 1. raide kadro sağlamaktı tabi öle gelişmedi pratikte. Çok ayrı gayrı oynamaya başladık. Raid 2 kendi arasında iyi anlaştı onlar da baya progress yapmaya başladı. Onlar kendi recruitlarını biz kendi recruitimizi yapmaya başladık derken dedik aynı guild altında olmanın anlamı yok medeni bir şekilde yolları ayıralım. Onlar başka guild kurdu.

Bir de content arasında insanlar kayboluyor o yüzden bir anda ranged dps ihtiyacımız doğdu. Ama sanırım şu an daha iyiyz. Bir yarın bakalım setupa da ona göre yine uplarım threadi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...