Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancer ?


Law

Öne çıkan mesajlar

PvP koyarsin, Arena deathmatch tarzi seyler koyarsin baymaz. D2 hala oynaniyor.

Su an deseler ki botu filan temizledik hersey sifir, D2 oyuncu sayisi bircok oyunu 2'ye katlar. Oyle dinamikleri vardi o oyunun.

Trade'inden tut pvp'sine zevkliydi diablo buildleri itemlariyla. D3 day one'dan beri o havayi yakalayamadi ki - oyunun mantigi bozuk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo 3 çıkarken en büyük vaadi onlarca build varyasyonu olmuştu açıkçası ilk başlarda kasarken beni de en çok cezbeden şey buydu , kendi kendime itemlere göre fln build ayarlıyordum ama işin içine yüksek level Grift kasma ya da en basitinden arkadaşlarla kıyaslama girince aslında bahsedilen onlarca buildin sadece her class başına bir iki taneden ibaret olduğu görüldü.

Bir sürü çöp legendary ve set var ayrıca , bikaç sezon önce buna yöneldiler biraz hafiften düzelttiler hatta o patch bende yine bir hafta kadar oynadım ama o haliyle bile yetersiz çünkü her zaman arzu edilen bir tane en iyi set oluyor ve diğer düşen setlerin yüzüne bile bakmıyorsun.

Sonra uzun süredir kendi forumlarında milletin ağladığı 3 support 1 dps end game olayı var ki diablo gibi hack and slash bir oyun içi bencede çok saçma gelişen bir meta game bu.Sonuçta oyunu uzun vadede oynatan şeylerden birisi end game.

Bilmiyorum o kadar tecrübeli insanlar bir dünya da örnek var elde bütçe fln var game design da böyle sıçmaları üzücü , senelerce uğraşıyorsun adamlar bir hafta oynuyor sonra yüzüne bakmıyorlar oyunun.Şu üstte yazdığım şeyleri düzeltmek çok zor olmamalı yani Blizzard gibi bir firma için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu duyurudan sonra ben bu adamların Daiblo 4 yapımına başladıklarına eminim artık. Şu son 1 yıl içerisinde Diablo 3 ekibine bir sürü yeni çalışan işe aldılar. Bu insanlar 2 kıytırık map ve bi necro classı için Blizzard'da çalışmaya başlamış olamaz. Bu adamlar vanilla Diablo 3 rezaletinden sonra bile RoS ile milyonlar satmayı başardılar. Blizzard böyle bi pazarı çöpe atacak kadar gerizekalı değil.
Yeni bir expansion çıkarmamalarının tek nedeni yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olmaları olabilir sadece. Benim aklıma başka birşey gelmiyor.
Blizzcon'dan önce emin değildim Diablo 4 gelir mi gelmez mi ama böyle önemli bir zamanda, üzerinde çalıştıkları yeni bir oyun yokken yeni bir expansion duyurmamaları sadece buna işaret ediyor bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok başlıkları var hots, hs, wow legion, ow derken bitti abi diablo bence, idare ediyorlar işte, D2'ye 10 sene destek veren firma, böyle ufak tefek şeylerle geçirecekler bi 5 sene diye düşünüyorum Diablo'da, en kötü sene exp gelir. Ha ne olur şu yeni çıkan başlıklardan 2 3 tanesi failler, Diablo'ya dönerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...