Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30'a 1 kala, Kırık Hayaller Denizinde Yüzüyoruz


RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Ya bırak bu adam hiçbir hedefine sadık kalamıyor. Daha geçen gün yemeği evde yapmaya karar vermişti. Sonra canının dışarıdan yemek istediğini söylüyor. Yapmaya üşeniyorum demiyor da :D oturduğun yerde her şeyi hiçleştirmek çok hakiki hissettiriyor. Zaten hakikat de hiçlik. Ama buna gömülmek, batmak insanı depresyona sürüklemekten başka bir şeye yaramıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hırslı olamadım abi ben hiç, hırslı bi yapım olsa bi şekilde hedef koyup ona ulaşmaya çalışırım herhalde ama yok. dünya minare gidiyor öyle hayat. iyi bir insan olayımdan öte bi şeyim yok ya, ki ona da uğraşmıyorum artık, zaten bi yaşa kadar öyle gelince öyle gidiyor.

parayı ve satın alabileceği şeyleri gördükten sonra, biraz da okuyunca edince falan ne boktan ve anlamsız olduğunu farkediyorsun. hah işte zaten orda boka sardı bu hedef işi.

black mirror s1e2 deki hadise geleceği anlatmıyor. bariz şimdiki zamanı gösteriyor. bi 25 yaşına kadar ileride yapmak istediklerin var, bi de 25 yaşından sonra yaptıkların var. ben onu baya bi erteledim ama yine de o ikisinin arasındaki uçurum dünya kadar oluyor.

sürekli soruyorum "abi napıyoruz ki şimdi biz?"

nedir yani bu medeni toplumun olayı? özgür bırakılsan belki 5 seneye tamamlayabileceğin hayallerini 50 seneye yaymanı istiyorlar. hepsini yapabileceğin de garanti değil yani. para verip zamanını satın alıyorlar. bi de en verimli, bi daha gelmeyecek zamanını.

işte sistemden çıkıp kaçıp gitmek lazım da, du bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay hırs ta değil ya
hırsı olmayan insanların bile hayalleri var. belki üstlerine çok çalışmıyorlar vs ama var.

bende hiçbişi yok sdf
ne bileyim beyaz yakalının en basitinden izin alayım da tatile gideyim hayali/amacı oluyor
ben izinleri hr iznin yancak dediğinde alıp evde oturuyorum sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...