Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate


tunca

Öne çıkan mesajlar

kart oyunu oynamak isteyen biri hakkıyla oynayabilmek için para vermek zorunda zaten. hala aynı şeyi söylüyorum. casual oynarım arada 2 ayda 1 tane deck tamamlarım diyen adam için zaten anlamsız para vermek.

ama ben çok feci baydım mesela. çok uzun süredir ranked oynamıyorum, 2 ay oldu galiba... bu sefer para vermeyip sadece 100k'cık dust'ımla expansion'ı halletmeyi deneyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna bakış açınla alakalı bence. gerçekten ranked'da üstlere oynuyorsan parayı verecen. çünkü zaten 3-4 tane geçerli deste oluyor onlar içinde harcaman gereken bir para miktarı var. her 3 ayda bir yenileniyor bunlar.


ben hiç ranked falan sallamadım. elimde ne kart varsa onlarla bir deck yapıp takıldım. bazen şu kart koysam ne olur diye alakasız kartlar koydum. para çok az verdim şimdiye kadar. turnuva olsa evire çevire yenerler beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

olm farketmez ki, günde 3 saat ranked girip oynayan biri tabi ki seve seve pre-order yapacak. 4 ayda bir kere 250 tl verecek. evet pahalı ama işte ciddi oynuyorsan vermek durumundasın


değil aslında. sadece yeterince jiletçi olabilmek lazım. o an için lazım olmayan iyi legendary'leri bile kırıp kullanacağın kartlara yatıracaksın. bir meta'da 2-3 iyi deste oluyor zaten. onları da böylece oynayabiliyorsun. daha önce dediydim gold biriktirip 50 tane falan paket açacağım. gelecek dust ve eski kıracaklarımla yine metada devam edebilirim.

sen hiç bir şeyi dust yapmıyordun hatırladığım kadarıyla. öyle olunca para harcamak kaçınılmaz. ben 3-4 kere ysera craftladığımı bilirim. evet zarar ediyorum ama o an işimi görüyor.

ha bir de ben betadan beri oynuyorum kart arşivim klasikler falan yeterince geniş. yeni başlayanın para harcaması kaçınılmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk günden beri düzenli oynuyorsan para vermen gerekmiyor. Ben daha tek kuruş vermedim, her exp standart olarak 90-100 pack açıyorum. Yeni expe 1 ay var gene 7k yı devirdim, 9k+ ile girerim expe. Quest kaçırma, düzenli rank oyna, hiç arena yapma, tüm golden kartları direk kır, fazla kart tutma, dustlarını iyi planla asla 10k yı geçme stretejisi ile gayet rahat 8k üstünde gold topluyorsun her exp. 90 pack açınca da zaten gelen dustlar falan derken çooook sağlam 3-4 desten oluyor rank için.

Ben henüz eski exp, adventure kartlarını bile kırmadım hiç. hepsi duruyor.

Ama yeni başlıyorsan 2 sene falan yerlerde sürünmen lazımki para vermeden sağlam deste yapabil. Bu şıkkı direk geçiyorum kimse bir oyuna sırf para vermeyecem diye 2 sene katlanmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabo'nun mantığı bir exp çıktığında tüm kartlara sahip olmak ve gün içerisinde bile değişen varyasyonlara göre deckini düzenleyebilmek.

Bunu da 7/24 stream yapan adamlar bile yapmıyor zaten, kendisi yapıyor mu bilmiyorum.

100k dust ile 2 exp geçirirsin, 3.yü de zorlarsın o arada kastığın goldlarla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 pack'ten 10 leg çıksa, eskiyen kartları da dustladığını düşünürsen zaten metadaki tüm deckleri yapabilecek hale geliyorsun.

10/50 yüksek bir oran tabi ki (ben son boomsday'de 7/25 açtım mesela) ama imkansız değil. 5/50 bile çıksa 1-2 hafta grindleyip istenilen seviyeye ulaşırsın. Dediğin gibi bir zorluğu yok demek istiyorum sadece.

Edit: Legend falan zorlamak için 3 meta decki yeterli diye düşünüyorum bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...