Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate


tunca

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

lan adamların tek yaptığı şey her expansion 3-4 tane class'ı oynatmak..
Geçen exp druidten geçilmiyodu şimdi druid bitti hunterdan geçilmiyor. Herifler her class'a güzel kartlar verdik buyrun istediginizi oynayın şeklinde bir meta çıkartamıyor. Bu kadar aptal nasıl olunuyor cidden nobellik.
Şuan sadece Hunter ve shaman var oyunda bi de arada bir warrior geliyor.

Druid , Priest , Paladin bitti.


Win rate en yuksek iki deste paladin.

Adam paladin bitmis demis bir de üstüne tartismissiniz lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

50 tane maç yaptım 1 tane paladin görmedim. Bu metada paladinin bittigini gösterir.
win rate'nin yüksek olması bişeyi ifade etmez. Yoksa her classtan iyi kötü %55 - %60 win rate deck çıkartırsın.. adam ugraşmıyo ki bununla oynicagıma öbürüyle oynarım easy mode ladder kasarım veya legend olurum diyo ve böylelikle 3-5 tane deste çıkıyor.
Herkes face hunter , o gerizekalı battlecry destesiyle shaman zırvalıklarını yapıyosa
sen paladinle sabaha kadar %99 winrate ile oyna
istatiksel olarak artık oynanmayan bir class oluyosun. Ben bitmiş derken winrate kıyaslamaları yapmıyorum oynanma oranından bahsediyorum. He sen diyosan kardeşim senin şansına +50 maçında paladin gelmemiş, ona bişey diyemem..
bide şu bi post attıktan sonra ardından ergen gibi lol mol tribi kasmayın olm artık .. +30 yaşına geldik sen kaç yasındasın bilmiyorum da.. komik duruyo artık.

en yüksek oran paladin bide oturup tartışmıssınız ..

lol ..


15 yaşında mısın abi bu ne ahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eternal ya sen hiç oynamıon ya aşırı büyük şanssızlıkla denk gelmemiş. ikisinden biri. paladin gayet en çok oynanan ve en yüksek winrate'e sahip classlardan biri. %20'si falan vardır popülarite olarak.

bu istatistiklerle 100.000 kere 50 maç atarsan, sadece 1 tanesinde paladin gelmez karşına. öyle diyim sana yani :D :D

paladin bitti demek aşırı komik şu anda. class'ın hem odd hem even varyasyonu var hem de üstüne odd-even kullanmayan versiyonu var. 3 tane yani. saçmalık asdhfudsahf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bana denk gelmemiş sabo o zaman yani =)
yayında izliyorum twitch'den milletin karşısında da görmedim hiç bi paladin.
warlock , rogue , shaman , hunter'dan başka bişey görmüyorum insanlar oynadıgı veya rakibi olarak bide çok nadir warrior.

druid, priest, paladin 100 maçta 1 tane falan priest gördüm sanırım.
Winrate olaylarından bahsetmiyorum oynanıp oynamaması konusunda konusuyorum tekrar belirtiyim demek ki bende bi sorun var paladin ban yapmış olabilirim =p
yani bi class'ın bir deck'inin winrate'nin çok yüksek olması o class'ın bitmedigi anlamına gelmiyor. Kimse oynamassa bitiyo işte sabaha kadar oyna sen tek tabanca takılırsın.

Benim eleştirdigim madem magic örneğini veriyoruz. Magic'de bir renk'in bitmesi gibi bir mekanik yok diye biliyorum bunun kart sayısı ile alakası tabiki çok büyük ama az kartla daha kolay denge yaratılır diye düşünüyorum. Bişeyin sayısı cogaldıkca yelpaze genişledikce bokunu çıkartma ihtimalin daha yüksek ama bu adamlarda tam tersi 150 tane kart çıkarıp her expansion 3 tane class'ı bitirme seviyesine getiriyolar.

Neyse magic arena oynuyorum kafam rahat bu saatten sonra umrumda olmaz =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin baya var ya, gittikçe artıyor daha doğrusu. İlk gün 1 tane görmedim. Sonra tek tük gelmeye başladı, sonra her 3-4 maçta bir gelmeye başladılar.

Bu gün iyice zıvanadan çıktılar, rank 4-5 arasında kitlendim palalar yüzünden neredeyse sadece pala geliyor ve yani destede ne modifiye yaparsam yapayım %50 win rate üstüne çıkamıyorum palalara karşı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda paladinin çaresi desteyi buldum galiba. Hala çok ümitlenmiyorum ama veriler 10 numara şimdilik.

Taunt druidi biraz modifiye ettim, diğer classlarla olan istatistikleri şimdilik sallıyorum ama paladinlere karşı 11/14 gidiyorum ki beklentimin çok üstünde.

Diğer classlara karşı en büyük eksik destede silence olmaması ve koyamıyorum da hiçbir şekilde. 4 manaya 6 armor verip desteden 4 mana minion çeken kart yüzünden, desteye silence minion koyunca ve bu kartla taunt çekemeyince palalar üstümden geçiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben vivid velen priest oynuyorum.. combo decki.. daha paladin ve warlock'a kaybetmedim.. face hunter ve mage de benim agzimi kiriyor..

ama cok keyifli deck.. oynamasi biraz degisik.. cok farkli lethallar cikabiliyor standard combosu haricinde de..

edit: deck kodunu burada bulabilirsiniz => https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/8d3qsf/a_legend_vivid_velen_guide_and_combo_priest/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...