Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate


tunca

Öne çıkan mesajlar

Son 8 maçımın 8'ini de rogue'a karşı yaptım.

2. golakka crawlerı koysam mı acaba diye düşünüyorum. Nooldu abi bu metaya? Tamam gerçekten anlıyorum. Kimse benim gibi 1 maç için 20 dakika harcamak istemiyor. Ama rogue mirror oynamaktan sıkılmıyor mu insanlar?

Ayrıca bu keleseth otomatik olarak gelen bir kart falan mı asdfasd? Ha winrate'im iyi. QQ yapmaya gelmedim. (7 win-2 lose) Keleseth için hard mulligan yapılıp yapılmadığını öğrenmek için soruyorum. Yoksa klasik 1-3-Backstab falan arayıp keleseth gelirse eyvallah mı diyolar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hard mulligan yapılmaz keleseth için. süper önemi yok aslında. backstab si7 pirate'ları falan tutarsın gelirse yani önemli olan 1234567 her turn tehdit koyabilmesi tempo sağlaması olayı deckin
sen biraz highrollanmışsın belli ki. denk geliyo öyle arada yapacak bişey yok

ne oynuyosun ki, golakka bir tane garip zaten ya 2x oyna ya da oynama bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde bulunan kartlarla tempo pala'msı bişe yaptım. Aslında çok da ciddi yapmamıştım. Questim vardı. Craft mıraft olayına girmeden kafama göre dizdim işte. Bir gecede 17'den 8'e geldim. Abuk zubuk şeyler olmadıkça bayaa güzel gidiyo açıkçası.



2. Rallying blade, wickerflame kafama yatıyo da.. Kıyamıyom dusta. Bildiğim kadarıyla gadgetzan ve old gods gidecek. O zamana kadar crafta girişmeye niyetim yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ay hadi inş =))

Nerflenmeyen f2p deck kalmadı gibi, vergi cennetlerine yatırımın alternatifi razakusla beyaz yakalı decki pirens ruj ancak tepeye tutundular. Yine şöyle para verenleri ağlatacak EZwin ucuz deckler bekliyorum başta düşünemedikleri sinerjilerle.

Rogeun secretları güzel de hem 2 mana hem de tempoya uygun değil benim hiç ilgimi çekmedi. Klasik miracle gereksiz düşünce gücü isteyen bi deckti umarım ona yönelmezler. Yalnız o priestin ejderha kartından da bi hoşlanmadım rush kesen cinsten.

http://www.hearthstonetopdecks.com/wp-content/uploads/2017/11/04.jpg



IMYEH IMYEH dedirtecek bi kart yok gibi ya, katerina abla midrange için güzel kart ama tabii ki lejanderi, tabii ki p2w. Warriorın golem kartı sıkıcılıkta liste başı. Daha iyileri için parmaklar çapraz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...