Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


behran

Öne çıkan mesajlar

Bende silikon gripler var, joy-con'lara ayrı ayrı takılıyor. Fena değil ama uzun süre kullanımda elime kramp giriyor her türlü.

https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-Comfort-Grip-Blue-Guards/dp/B01N10WJ09/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1547585023&sr=8-7&keywords=nintendo%2Bswitch%2Bsilicone%2Bjoycon%2Bgrip&th=1

Bu arada PDP'nin smash bros joystick'leri stoğa girmiş amazonda, Zelda'yı yakalayamadım yine ama Mario'yu aldım, bekliyorum bakalım. 185 lira bayağı iyi fiyat. Tek eksisi kablolu olması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim PDP wired fight pad geldi. Build quality bayağı güzel, kablosu fazlasıyla uzun (3 metreden hallice sanırım), right analog'da hem C stick var hem de onu söküp normal analog stick takmak mümkün.

Yalnız L1 ve R1'e erişmek biraz zor. R1 - L1'e işaret parmağıyla; R2 - L2'ye de orta parmakla basılsın diye düşünmüşler sanırım. Benim gibi tüm tuşlara işaret parmağıyla basan birisi için garip bir tutuş şekli. Kendi alıştığım gibi tutarken biraz garip oluyor. Onun dışında tuşların basış mesafeleri biraz uzun gibi geldi switch'in kendi joycon'larına alışınca.

Biraz Smash oynadım, gc controller'ların tuş dizilişleri farklı olduğundan garip geldi ama A ve B tuşlarının yerleriyle C stick'in pozisyonu gerçekten çok iyi, yukarıda saydığım kusurlar Smash oynarken avantaja dönüşüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Puyo Puyo oyna bari sdf


Bunun online play'ında lig var, son bir haftadır manyak japonlarla versus atmaktan helak oldum. Matchmaking'i çok çılgın, ben 2.3k rating'deyim 6k rating'li adam yolluyor. Hatta dünya 1900 küsürüncüsü adamla maç yaptım dün gece, ne olduğunu bile anlayamadım (ben 100000.'yim sldfkj)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu yaptılar ztn ama japonya'da satılıyor sanırım sadece.

ya benim sorunum şu ki ekstra bi dock lazım bana. yani şu dock'u böyle dev plastik bişi yapıcaklarına sırf, buna alternatif ufak boyutlu sadece kablo hub'ı gibi bişi yapsalar keşke. yani ben haftanın 5 günü yurtdışında 2 günü istanbuldayım. doğal olarak sürekli çantamda bu alet ama istanbulda olduğum 2 günde de, yurtdışında olduğum 5 günde de dockla tvye bağlı oynamak istiyorum aynı zamanda. e dock yanımda taşımak için hiç uygun değil kocaman alet. 2. bi dock aşırı pahalı ve gereksiz. yani şu dock'a alternatif bişi yapsalar ufak yanımızda taşıyabileceğimiz boyutta hakkaten çok iyi olur.

3rd party dock alternatifleri sakın denemeyin bu arada direk bozuyor aleti. baya araştırdım ama şu anda nintendo'nun ki dışında bi alternatif yok sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...