Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


behran

Öne çıkan mesajlar

Oyun ne kadar iyi ise online hizmet o kadar kotu hani

Su oyunun netcode u bole blizzort, valve gibi bir devolopera yaptirip multiplat cikartsalar piyasayi siler gecer

Bide hani hayal edin blizzort ile calistiklarini, dlc fighter olarak tracer filan ekleseler uffff (diablodan eklicekler sanirim, kesin barbari koyarlar)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

reggie filemmi vs persona 5 on switch

“You know, I can’t comment on that,” he said. “Again, from our perspective, we’ve been clear. We want all the best content on our platform. All the best content, all the best developers. And so our job is to continue growing the install base for Nintendo Switch to drive engagement of our players, to grow the audience. As that happens, then developers see the opportunity.”

https://comicbook.com/gaming/amp/2018/12/09/nintendo-president-comments-persona-5-port-switch/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate controller setup'ımı paylaşıyorum.

Y = attack
A = attack
B = jump
X = special
LZ = grab
RZ = block
Right stick = tilt attack


çok rahat bir şekilde baş parmak ile B + Y ile küçük jump attack, A + X ile smash attack yapmayı sağlıyor. Right stick'i de tilt attack için açmış oluyoruz böylece. Ayrıca bu setup BENCE joycon ve pro controller' layout'u ile gamecube controller'ına göre çok daha fazla rahatlık sağlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tilt attack = sol analogu sağa/sola çekeleyip normal attack'la vurmak. (çekelerken vahşi gibi çekip depar atmak değil, yürümü/koşma hızındayken oluyor)

smash attack da şarj edilebilen mega vuruş. ekrandan atmak için. (super smash var bi de, power up'ı kırınca oluyor. bazen oyun halinize acıyıp da veriyor sanırım, ondan tam emin değilim :P)

sp content iyi baya. world of light yeter zaten tek. onun harici klasik mode var, zorluğunu ayarlayabiliyosun + otomatik olarak sana ayarlanıyor. turnuva şu bu ayarlayabiliyosun. item olsun spirit olmasın falan diye ayarlayabiliyorsun. survival modu var 3 çeşit, sürekli düşman yağıyor geldikçe dövüyosun. sırf tüm karakterleri açıcam ulan PARASINI VERDİM desen 30 saat falan heralde ("2 maç o modda oyna, 1 maç şu modda oyna, sonra bi tuvalete git gel, unlock için kavga açılmış oluyor" gibi optimize edilmiş "en hızlı unlock EVER!" taktikleri var da onları saymıyorum :P) tüm spirit'leri de açıcam sonuçta ONLARIN DA PARASINI VERDİM dersen kaç saat olur bilmiyorum.

ama hotseat ya da online, multi best.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...