Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


behran

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
zeldanin etkilerini birkac oyuncu arkadasimdaki tepkilerini gorunce oyunu cok merak ettim. cok siki bir oyuncu roommate im var.anladigim kadariyla 98 yilindan sonra pc gaming amerikada gucunu kaybetmis oyuncularin hepsi konsola yonelmis. zeldanin ve nintento nun az kazancli inovatif cesaretli yatirimlariyla kendi gelisimini fark ettim. ingilizce den mahrum cocuklar oldugumuz icin bu tur yatirimlar bizde yurumemis.

bizim atari dedigimiz kutularda adamlar zelda oynamis. zelda oyununu piyasaya sunmak icin kendi ozel kartusunu urettirmis, sene 96 li lar civari bu tur yatirimi yapabilecek sirket modelini nintendo garantilemis. bu gunumuze kadar kana dokunan zevke dokunan gelisimlerle konsol oyunculuguna yon vermis. nintendo, ps3 ve xbox a model olmus, bizim ulkede pazarlamacalikta yurutememis ve kendini gosterememis. 6 ayda neredeyse her konsolun her populer oyununu oynadik beraber. cocukta game stop uyeliginde bir level a ulasmis 60 dolarlik oyunu 27.99 a alabilir hale gelmis. tatilden dondum gorusemedik bir ay ben laptoptan o switchden fortnite oynadik beraber ben tatildeykende takili kalmis oyuna ben gelince fortnite acti hiyar :) zehirlemisim adami.

anlayacaginiz muhtesem bir oyun dunyasi var burda, ama adamlarin siki dassagi denk. new yorkta ismen unlu bir barda garsonluk yapiyor, odada oyun ile ilgili yok yok,. diger room mate de muzisyen, oda fighting game manyagi cikti ama kacirdim ipneyi gidiyor evden, dun smash balls turnuva varmis ikinci olmus. nintendo oyunlarini kacirmisim kendimce, eger ninentdo bir alet cikariyorsa alinirmis. aferin nintendo.

Edit : Okunabilirlik icin paragraflara boldum - Lau
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...