Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


behran

Öne çıkan mesajlar

Octopath Traveller’in demosu cikmis 3 saatlik. Tum karakterler ve prologue’lari oynanabiliyor.

Ben biraz goz attim, cok jrpg deneyimim yok ama art falan hosuma gitti; japonca - ingilizce seslendirme arasinda gecis imkani guzel. Ingilizce diyalog sevmiyorum bu tarzda. Bir tek npc’lerle konusmak icin yuz yuze gelmek sikinti olabiliyor z axiste yururken, o gicik etti biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

Zelda da niye guldunuz


Abi ne yapmam gerektigini babam soyluyordu, normalde olmayacak seyler oldu. Kayda falan alsaydim koyardim da simdi nasil anlatsam bilemedim sdf

Oyunun mekanikleri bayagi eglenceli ve komik olaylara gebe aslinda, bizim gibi surekli oyun oynayan insanlar pek cok seye dikkat etmiyor ya da zaman icinde gelistirdigimiz icgudulerle bir suru mekanigi es gecerek ya da onlardan etkilenmeyerek oynuyoruz oyunlari ama disaridan bir goz dahil olunca ortalik karisiyor :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mario’nun olayi story degil. Sirf story icin oyun oynayan insanlara gore de degil. Hem oyun hemen bitiyor hem de hikayesi cok matah bir sey degil.

Olayi tamamen puzzle’lar ve oyun bittikten sonra acilan boss fight’lar. Iste onlar inanilmaz guzel ve oyuna bayagi bir playtime ekliyor. Benim switch’teki ilk oyunum ve bayagi oynadim, %70’ini falan ancak tamamlayabildim. Kafama estikce girip bir iki moon buluyorum, boss fightlari yapiyorum, gold farmlayip kiyafetleri aciyorum, balon bulmaca falan oynuyorum iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
SenariouS said:

alet yeni geldi
eshop yok diyor simdi ne yapmak lazim
1 oyun alam bari


https://esho.pw/

ben şurdan bakıyorum oyunların region fiyatlarına. en ucuz olana yeni kullanıcı açıp alıp oynayabilirsin direk. region lock yok ve farklı ülke accountu açıp almanın da bir dezavantajı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...