Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


behran

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

http://www.jarir.com/sa-en/catalogsearch/result/?order=priority&dir=asc&q=nintendo+switch

2 haftada bir gidip geliyorum. sar - tl dönüşümü yapıp uygunsa isteyene getirebilirim. tek şartım aldıktan sonra açıp getirene kadar oynarım :D


Türkiye ile aynı fiyatmış ya, link açılana kadar geçen ms'lerde mutlu olmuştum halbuki sdfj. Bir de orada da enflasyon kol gibi sanırım, her şey pahalanmış Jarir'de :<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Laurelin kendi para verip aldi diye oyle diyor ama iki oyun icin $300 uzerine her bir oyuna $60'ar vermek su an icin justify edilebilir degil.

Zeldayi bitirip mariodan hevesini alinca ne yapacaksin? Bekle ki yeni oyun ciksin, ona da bi $60 verip oynayayim.

Steam'de indirimdeki indie oyuna 10 lira vermeyi dusunurken gidip nintendonun mariosuna 240 lira vermek makul degil ve her kurusu haketmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynadinmida konusuyorsun?

oyunlarin standart fiyati 60$ tum dunyada, ustune birde season pass bok pusurle yukseltmeye calisiyorlar enflasyon yuzunden. koskoca sektor fiyat belirlerken kicikirik 3. dunya ulkesinde ayda 400$ maas alan insanlara gore fiyat politikasi belirlemiycek heralde

surekli patlayan AAA oyunlarin yaninda mario gibi saf bir oyun hakediyor

bide cehaletin akmis direk, o dedigin indie oyunlarin hepsi switch store da var duzenlide indirim yapiliyor. pc de varken veriyormuyum para? hayir cunki steamden daha avantajli benim dandrik ulkem icin

neyseki satis rakamlarindan, oyuncu ve basin tarafindan yapilan incelemelerden goruyoruz.

nintendonun tek sorunu duzgun indirim yapamamasiydi, onada indielerden girdiler. bunun yaninda retail almak daha mantikli cunki bitirince cok rahat satabiliyorsun turkiyede bile. mario rabbids gibi 35$ a kadar inen oyun bile 200tl den gidiyor turkiye pazarinda.

gidin f2play boklari, ubishitin her sene dayadigi micro transaction dolu boklarin desteklendigi, lootbox ve mandatory season passlerin oldugu bir ekosistemde kalas gibi oynanan ve tek derdi sirketin bilancosu olan oyunlarda bogulun

bende kirik konsol kullaniyorum ama destekliyorum sevdigim oyunlari, kirilsin yeaa bakariz kafasi tam bir ortadogulu mezarci kafasi.

simdiye kadar anti-consumer herhangi bir ise girmedikleri gibi ustune amiibo exclusive itemlar azda olsa tepki toplayinca ondan bile geri adim attilar, amiibo satmak icin ihtiyaclari yoktu ona zaten ki en kolay kopyalanan sey amiibo kartlari.

wiiu ve 3ds te yaptiklari sacmaliklari nasil burada yerin dibine gomduysem switchte yaptiklari duzgun seyleride takdir edicem tabiki, fan filan degilim sukur.

zeldanin 200 saat civari playtime i var normal oyuncu icin bu arada, mario otu boku toplayinca 80-90 cikariyor gene ki alete birsuru oyun gelicek, daha ilk senesinde senenin en iyi 3 oyunundan ikisini cikardi birde az buz degil ve bunlar platform exclusive
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sakin yav bu ne hirs boyle.

Tamam seviyorsan al oyna, o kadar para verecek kadar zenginsen istedigin yere harcayabilirsin parani kimsenin sana bisey dedigi yok.

Yalnizca tavsiye isteyen birine "her kurusu deger"in otesinde baska bir acidan da bakabilecegini soylemek istedim ben.

bana cahil demissin ama daha imla kurallarini duzgun yazmayi beceremeyip sunu sormussun; "oynadinmida konusuyorsun?"

evet, oynadim da konusuyorum. senin gibi ucuncu dunya ulkesi, $400 dolarlik asgari ucreti olan bir yerde yasamadigim icin de konsolu rahatlikla iade edip paramin tamamini geri alabildim.

patlayan aaa oyunlarin, microtransactionli oyunlarin, pay2win oyunlarin tek alternatifi mario ve zelda degil, bunu sen de biliyorsun o yuzden arguman olarak bunu kullanman ve bu kadar agresif yazmis olman bile kuru kuruya savundugunu gosteriyor. bir yandan bazi oyunlarin sirf bilancolarini dusunen sirketlerce yapildigini soyleyip diger taraftan nintendonun sisirilmis fiyat politikasini canla basla savunman da komik olmus.

neyse uzatmayacagim, seninle laf dalasina girecek halim yok. Soran arkadas icin tekrar yazayim; konsolu ve zeldayi denemis birisi olarak bence bu fiyata su an satin almak cok makul degil. Konsolun donanimi ve tasarimi da bu fiyati haketmedigini gosteriyor bence, o konuya hic girmiyorum bile bak. 300 dolar verip isininca egilen konsolun fanboylugunu yapacak cok kisi var zaten. Ilerde oyun kutuphanesi genisleyince dusunulebilir tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde GERGE tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...