Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW account


hunterx

Öne çıkan mesajlar

Twisting nether horde tarafinda bulunan accountumu ve goldlarımı satmayı düşünüyorum.

110 LvL BM hunter (Rank 23) 864 iLvL (MM spectede rank 15)
110 LvL Havoc DH (rank 15 civarı) 847 iLvL (Rahat tanklasın diye tank spec içinde biraz ap harcandı.mythic +2 rahat tanklanıyor)
104 LvL Outlaw Rogue Ak birkmesi için satılana kadar 110 LvLolabilir
110 LvL geri kalan bütün classlardan karakter mevcuttur.700 iLvL üstüdür hepsi rahat bikaç lvl idare ediyor levelingte zaten questlerden geliyor.

*SQ/SA var mı: VAR
*MAIL varmı: VAR
*CD-KEY varmı: VAR
*Ilk sahibi misiniz: EVET
*Kimlik fotokopisi verilicekmi: HAYIR
*Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: EVET

Normal NM achi si mevcut hatrı sayılıyor bir gold miktarı vardır.
gerekli bütün bilgiler verilecektir ilk sahibiyim.Bağlı bir Raf accountuda mevcuttur 1 ay kadar game time alınıp oyun içinden başka bir serverda da karakter kasılabilir dilerseniz.
İstanbul içi elden veririm kimse ver bir girip bakabilirmiyim.Yada ben parayı verin bakın demem bütün karakterlere girerrek ne nedir ne değildir gösterip öyle vereceğim.Bi kaçtane account sattım hiç problem yaşamadım ama aldığım accountlarda hep yaşandı o yüzden güven önemli.

PM den ulaşabilirsiniz daha derinlemesine bilgi için.

Gold u ayrı da satabilirim onun içinde görüşebiliriz.Account 1 ay kadar açıktır.

Yine buradan satmıştım accountumu askerden önce ozaman 20k 200 tl ediyordu ;)Pek fazla zaman ayırmak istemediğimden satıyorum bırak bi köşede dursun olmuyor maalesef tekrar istiyor insan oynamak o yüzden zamanı olmayan değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye yeniden buradan açtım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen güvenmeyebilirsin buradan sattım accountlar daha değerliyken yazmıyor olabilirim ama forumun eskilerindenim ben elden teslim ediyorum görüşüp gerekli güveni sağlarım merak etme almayacağın içinde merak etmenede gerek yoktur diye düşünüyorum bu durumu.He baltaysa amacın istediğin kadar yazabilirisin yukarda tutarsın benimde işime gelir hep bakamıyorum zaten.Teşekkürler bilgilendirme için bu forumdaki herkes eminim ki bu durumu düşünebiliyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 2008-2009 filandı.Evet durumlar kötü kimse güvenilir değil ama bir ispata gerek duyulmadan o dönemde baya yüklü para aldım hesap için hatta satın alamadan önce ek paket çıkıyordu onu bile satın almıştı birlikte etkinleştirdik hesabıma keşke bulma şansım olsa bakarım eski mesajlar gözüküyorsa onuda buraya koyarım.Dediğim gibi hiçbir şekilde yüzyüze görüşmeden vermeyeceğim gerekirse kendi laptobumla yanına gidip işlemi gerçekleştireceğiz.Ozamanda karşıya gitmiştim arkadaşın evinde halletmiştik.

Fiyat belirlemedim.Ayıryetten kendim kasmadan hatta üstüne oynanan bir karakterle hiçbir şekilde devam edemiyorum ben 2-3 gün oynar yeni kasarım daha iyi diyorum bu yüzden geri almayı düşünmem zaten sattığım ücretle istediğimde yeni account ve gold satın alabilirim.
Dediğim gibi içinde goldlar mevcut istediğiniz bir karakteri daha 110 yapabilirim almadan da 1 hafta içinde.Birlikte konuşup fiyat belirleyebiliriz.600k ya yakın gold mevcut ve artıyor hergünde mining herb karakterlerde var ama 700 üstü jc ve lw mevcut 1 k ödeyip geri öğrenebiliyorsunuz lw mount questindeyim son adımda yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2008-2009 zamanındaki mesajlar hiç değişmeden duruyor, 2004 öncesinde de altta imzalar çıkıyor bg arasında,

zaten 140 tane mesajın var, onlara da buradan bakabilirsin.

https://forum.paticik.com/search.php?27,author=245733,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları soran arkadaşta bakabilir.Teşekkürler link için.Sizin gibi binlerce mesajım yok evet.Fakat daha eski bir account 2005 sizinkide benim accountu sattığımdan bile daha sonra kayıt olmuşsunuz foruma.Kusura bakmayın fazla yazamadığım için gerekli şeylerde kullanıyorum forumu her konuda bişeyler yazma gayem yoktur pek bunu o beğenmediğiniz DH forumlarında zamanında yaptım aynı nickle bakabilirsiniz oradaki mesajlarımıda ortaya çıkarabilirsiniz.Birçok alpha, beta oyun deneyimlerimi guilde şeklinde sunmuşumdur birçok kişiye yardımcı olmuşumdur.

Neyse bakındım gold satış konumda oralar da yine buradan satmıştım bir internet cafe de buluşup arkadaşla goldları vermiştim.

Diğer satış konumda alan arkadaşta orada mesaj yazmış dileyen değerlendirir.

https://forum.paticik.com/read.php?27,3660817,3697697#msg-3697697

Şimdi bir çoğunda artifact bulunduğundan kendimi bağlamaya çalışıyorum oyuna diğer türlü hc runlar bitince yapıcak bişey kalmıyor çünkü myhtic seviyesine yetse de guild tamamı yetememekte ve ilerleyememekteyiz birleşme durumu var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam. Bu kimlik fotokopisi olayı nedir ? Mesela satan kişi kimliği ile hesabı geri aldı diyelim. Kimlik fotokopisi verdiği kişide bunu kullanarak aldı diyelim. Eee ? Asıl sahip tekrar alırsa felan ? Yani bu kimlik fotokopisi nasıl kaç kere kullanılıyor ? Blizzard buna nasıl önlem almış ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimlik fotokopisi verse bile support ile konuşup, kendisinin esas kişi olduğuna dair delil sunma şansı var. yani scam yapmak isteyen kişi her türlü yapar.

bu tamamen sizin account satan kişiye güvenip güvenmediğinize ve o accountu gerçekten almak isteyip istemediğinize göre değişir.

account satışı eski zamanlar kadar yaygın mı bilmiyorum. eskiden, achievement kasan karakter kasan kişiler patır patır satıyordu. o sıralar güvenlik sistemi yine kimlik tanıtma üzerine miydi onu hatırlamıyorum ama...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet her sekil alınabiliyor. Kimlik vermeyi düşünmüyorum. Gerekirse ben ilgileneceğim. Kötü ingilizcemle ne istedigimizi anlatsbilirsek kolay hersey belli zaten.
Yine eski konularda rift satisim gold satisim diger bir account satis konumda var yine baska bir oyunun beta kodunu verdim buradan. Genelde zeki kendini geliştirmiş insanlar olduğundan anlaşırken de sıkıntı çekmiyorum. Tabiki de kötü tecrubeleri olan eglenmek isteyen buradan diledigi gibi yaziyor ozamanlarda da yazdılar. Birlikte geyik yaptik trolle karsi savaşım yok benim yetime upluyor dedigim gibi sagolsunlar. Cevap verirkendr bikac bisey anlatiyorum insanlar taniyor.

Achi yok pek tabikide ama sansli. Oldugum donemlerde
Invincible, pureblood amani battle bear lorewalker disk i guzel sevilen mountlarin bir kac var.
Bir not daha shaman ve druid dışında butun classlar BE ;) sevmiyen yanaşmasin ben üstünde duzgun dursun istedigimden itemlerin onu sectim.
Birde DH icin havoc hidden artifact gorunumu acik. Ayni sekilde drop sansi düşük hunter sv icin hidden artifact gorunumu acik.digerleri parayla alınıyor zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/H%c3%a6dhunter/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/D%C3%A9m%C3%B8nhunter/simple

Hunter itemler. Iyi. Durumda sayilirda en azindan ikincil statlar istenilen gibi dh da tank icin daha uygun ama. Dpste yeterli bence duzeltmeye calisiyorum item dustukce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle gibi olmuş bi beklentim yok zamanı olmayan bişeyler yapmak isteyen alır devam eder iste yoksa bana bi yükü yok yazdım bıraktım uplamıyorum bile görüyorsun.Cevap veriyorum sadece ilgilenene uğraşsam eskisi gibi goldları ayrı karakterleride paket fiyatına yabancı sitelerde verir geçerim benim gibi çalışıp akşam az zamanı olanlar için sundum burada devam ediyorum zaten rogue 108 oldu warrior kasıcağım keyfime bakıyorum yani piyasayla işim yok pek alan kişi nerdeyse 10 ay ödeme yapmaz işte dilersede crafting bis gearları toplar obliterium basar 850 yapar 7.1 le artıyor birde sanırım 5 ilvl daha direk altlarla bile hc temizler.Hunter 7-8 girdim m+ Dh ile 5 girdim işte casual takılıyorum. wq alt derken zaman geçiyor raidleri bıraktım.Guildimde bıraktı zaten gitmezdi fazlada dileyen girer sağlam bir guilde devam eder.Fiyat vermedim almak isteyen araştırır değerini verir diye düşündüğümden bende araştırmadım kafama yatmazsa satmam zaten ihtiyac dahilinde değil benimkisi boşuna yatmasın diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Uplamayı düşünmüyordum ama 7 sinde kapanacak hesap belki devam ederim ama oynamak isteyen olursa diye yaziyorum.
110 lvl rogue eklendi 834 ilvl outlaw
Çoğu class in silahlari alındı kasmak icin.
Hunter 870 in ustune cikti 1 de bot legendary si var.
DH 853 ilvl filan oldu.
730k golda yaklaştı hicbisey yapmadigim halde sadece düşenlere fiyatlar pek değişmedi. Patchten sonra da onun etkiside var. Fiyat vermiyorum yine ilgilenen az çok biliyordur. Öldürmeden teklifini yapsin alsın oynasın diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...

Wow hesabim satılıktır. İçinde bulunanlar;
-337 total mount , 297 archiement mount mevcuttur.
-16.895 K archiement puanı vardır.
-325 Toy mevcuttur.
-Hesapta 15 hero bulunuyor. Bunların 12 si 120 lvl kalan 3 ünden biri pazar herosu onda deposu full transmog vardır. Kalan iki hero dan biri arcdmy mesleği legion hariç tüm paketleri full kadılı yani istenildiği zaman catalsym mount üretilebilir.
-Hesaptan Horde 75lvl monk 80 lvl paladin mevcuttur.
-Ayrıca 42 £ Balance vardır.
-440 tane pet vardır.
-65 archi repulation a sahiptir.
-Hesapta bulunan herolarin 9 tanesi Horde 120 lvl (CHAMBER OF ASPECT Serverında) 3 tanesi 120 lvl Alliance (SİLVERMOON Serverında) dır.
-Allied RACE; Hepsi açılmıstır.
-Wow Shop ta bulunan 10 Mount alınmıştır.

Ally heroda 400 K Gold Horde Heroda 25 K Gold mevcuttur

MOUNTLAR

1.Steamscale Incinerator
2.Imperial Quilen
3.Vulpine Familiar
4.Shu-Zen, the Divine Sentinel
5.Warforged Nightmare
6.Luminous Starseeker
7.Enchanted Fey Dragon
8.Winged Guardian
9.Heart of the Aspects
10.Celestial Steed

BFA
-mighty caravan brutosaur (5 M Gold değerinde Shadowlands ile birlikte kalkacak mount-Black markette mevcut olacak)
-Honeyback Harvester
-Awakened Mindborer
-Black Serpent of N'Zoth
-mail muncher
-Shadowbarb Drone(30 Günlük)
-Child of Torcali(30 günülk)
-Deepcoral Snapdragon(30 günlük nazjatar)
-Ivory cloud serpent mevcut
-Vale Ah -de Royal Rare mount mevcut
- Secret Lucid nightmare mevcut
-Nazjatar Camp Fabious mevcut
-Nazjatar secret mount Crimson Tidestellion mevcut
-Nazjatar PVP mount Inkscale Deepseeker mevcut
-Bruce
-Uldum Springfur Alpaca(7 günlük camp görevli)
_Voldun Elusive Quickhoof (Camp)
-Nazjatar Blood Serpent(secret mount)
-Darkshore KODO(Camp mount)
-Island Vendor ve Adalardaki tüm mountlar ve petler alınmıstır.
-Darkshore ve Arathi Basin rare mountların tümü alınmıstır.
-TİMEWALKİNG; LİCH KİNG - CATA - PANDAREN - BURNİNG mountları alınmıstır.(Dreanor mountları için HUNTER ve DRUİD herolarında kasılıyor.)
-+15 DUNGEON mountu alımöısıtr.
-BFA başında verilen HORDE VE ALLİANCE görev Mountları da alınmıstır.(Bir daha gelmeyecek mountlardır)
-Draenor Uçma ve Azeroth ucma mountları da mevcuttur.
-Secret mount olan Riddeler's Mind Worm alınmıstır.
-Wow 15. Yıl özel obsidian Worldbreaker alınmıstır.
-Alterac Valley mountları mevcuttur.
-Warfront 4 mountta mevcuttur.

Deluxe Collector's Edition

-BFA-LEGİON-DRAENOR uçmaları açık
-Shadowlands Epic Collector's Edition yüklü
-BFA Deluxe Collector's Edition yüklü
-Legion Deluxe Collector's Edition yüklü
-Pandaren Deluxe Collector's Edition yüklü
-Draenor Deluxe Collector's Edition yüklü

Dungeon ve Raid mountlar

-Blue photo Drake
-Gmod(Dazor RAid)
-Azure Drake
-Brewfest mountları
-Ironhoof Destroyer(Blackrock raid)
-Mecha Mogul(Motherlode)
-Sharkbait(Freehould)
-Smoldering Ember Wrym(Karazhan Secret)
-Uncorrptted Voidwing(Nyzth Curve mount)
-Xiwylliag ATV(Mechagon)
-Ashes Al-ar

Fiyat;2750 -2500 TL
Detaylı konuşma ve pazarlık için ;05448807558

                                                                                                                                         

https://safe-armory.com/5f1b6c6f801be/character  (Hunter)

https://safe-armory.com/5f1b6d581ebbf/character  (Druid)(Horde)

https://safe-armory.com/5f1b6e01402f7/character (Paladin)

https://safe-armory.com/5f1b6e3dc2836/character (Warlock)

https://safe-armory.com/5f1b6e5ba8124/character (Demon Hunter)

https://safe-armory.com/5f1b6e84a066a/character (Rogue)

https://safe-armory.com/5f1b6ea1dd825/character (Shaman)

https://safe-armory.com/5f1b6eddb08db/character (Deaht Knight)

https://safe-armory.com/5f1b6efcae1ca/character (Warrior)

https://safe-armory.com/5f1b6f13ef6d3/character (Mage)

https://safe-armory.com/5f1b6f353e3f0/character (Druid)(Ally)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...