Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi RS6


matama

Öne çıkan mesajlar

Para ben audi yenileme cycle ini anlamadim, bir garip yenisi ne zaman geliyor . tabi eger ben aldiktan bir sene sonra yeni kasa geliyorsa almaya degmez, bu sefer sifir almak istemiyorum ikinci el alicam, bir yigin 5000-10000km de araba var piyasada.

7 serisi var bizde bir tane ben o tip bir araba istemiyorum, cunku pazar gunu kendim kullanabilecegim birsey lazim, 7 8 s te sofor oluyorsun. Birde boyle gizemli bir havasi var rs6 nin bana, gidip bir sekilde arka koltuk on koltuk denemem lazimda, kasa degisiyorsa dusunmiyim bile, bile bile eski kasa almak dogru degil.

M5 sl vs icinse, ben M serisini ne yazik ki genel turkiyede ki kullanici kitlesinden dolayi sevmiyorum, bana cok itici geliyor. Mercedes zaten sevemedim hic hayatimda.

paramecium said:

Selam,

Kasa değişimi eli kulağında bekliyor. Bildiğim kadarıyla RS'lerin çıkması biraz daha da geç oluyor kasa tanıtımından.

Arka taraf birazcık daha geniş olabilir veya denktir. Aks mesafelerinde 15-20mm gibi bir farkla A6 daha uzun olacaktı. Araç uzunluğunda zaten A6 daha uzun.

Porsche büyük ihtimalle arka koltukları, ön koltuklara nazaran biraz daha yukarı konumlandırarak sana yolu görme noktasında daha rahat bir hava sunar. A6'da bunun çok fazla olacağını sanmıyorum ve biraz daha basık bir ortam yaratacaktır. Ama Avant olacağı için de baş mesafesinde seni rahat ettirir.

Diz mesafesinden yana kaygın fazla ise ve belirli bir performans hedefin yoksa S8 de bakılabilir. Fiyat farkına değer mi veya hacim olarak RS6 seni ne kadar tatmin eder gidip bakman lazım.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Audi A6 için kasa değiştirme tarihleri:
C5 kasa 1997-2004
C6 kasa 2004-2011
C7 kasa 2011-2017(2018)

Bir de şu var ki RS'ler 2-3 sene sonra çıkıyor. Yani mevcut RS6'nın yeni kasa muadilinin çıkmasına daha 4 sene var gibi ama yeni kasa A6 ile senin alacağının görseli bir anda eski gibi olacak. Sıfır almak yerine 10-15k km aralığında ikinci eli almak daha mantıklı olur bence.

Mevcut RS6'nın dizaynındaki agresiflik biraz fazla gibi. Her zevke uygun değil hele ki kasa tipinden dolayı. Arka koltukta 7 serisi kadar bol bir diz mesafesi sunmayacaktır ama rahatsız edici olacağını da sanmam.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...