Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBL 2016-2017


miyaw33

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Bonjo said:

Şu zorlu fikstür de karşıyakayıda yenmişiz helal obra reyiz.


abi bu sene karşıyaka'ya handikap çekmeyene takım demiyorlar :(

zorlu fikstürde bayağı nefes aralığı oldu esasen fener için, yani tamamını izleyemedim gerçi de 2. çeyrek obra bayağı sinirliydi. box score'dan baktım sonra zaten yürümüş fener tahminen devre arasında ayarı vermiştir obra sadfsd

bu kadar zorlanması bile fener'in saçma olmuş yoksa. rahat 20'ye bağlardı yorgun falan olmasa

Bir de zaten Fener'in kastırmasına gerek yok şu ligde, EL'nin yeni formatta zaten ligde 3. sıra üstü bile bayağı başarı olur yine FB için ki 8'den girse bile bir şey değişmez zaten finale kadar yürür.

bir ihtimal işte daçka pota altı takviyesinden sonra ligde bela olursa olur o da finale kadar karşılaşırlar mı beklemek gerek.

onun dışında alttan efes ve bjk nefesleri yeterse belki bela olur ama özellikle bjk iyi takım olmasına rağmen çember savunmasında halen aşırı yetersiz ve iyi de olmayacak. fb'yi daçka'yı falan 2-3 ay sonra orada durdurması imkansız olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ZaAAAA


Karşıyaka bize koydu, kızlığımız bozuldu bu seneki :(

EL'de Kazan'a yenilen FB gibi olmuş maç resmen asdfasdfasdfsad

Maçı izleyemedim de şu takıma yenildiysek 5 ampute sahaya çıkmışız demektir. AEK deplasmanı hafta içi yormuş olabilir bayağı da bahanesi yok yani şu KSK'yı yenememenin...

Neyse nazar olsun diyeceğim de koydu oyunu izlememiş olsam bile, izleyen arkadaşlar hem Strawberry hem de Weems falan aynı anda çok kötü olunca takım düzen içinde oynayamadı, saçmaladı vs. diyorlar. Roll da felaketmiş gerçi 14 sayı atmış ama oyunu bayağı baltaladı diyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıyaka şampiyonluk adayı bir takım değil bu sene ama ligin averajını belirleyen takım gibi davranmak ve yorumlamak saçma olmuş, bilmiyorum maçları ne kadar izliyorsunuz, açıkçası 2 tane yerinde izledim bu sene ve takım öyle leş falan değil, zaten iç sahada senede 1-2 maç kaybeder KSK iyi durumda olmasa bile. Banvit ve FB'ye yenildiler diye averaj takımı mı yaptınız birden sdhfsdf. Biri şu an ligin en formda takımı diğeri de en iyi kadrosu, normal. Beşiktaş'ın hamuru belli buna rağmen solid oynuyor takım, Ufuk Sarıca da iyi koç, ama bu sene lig fazla kaliteli ve rekabetçi, yarı finalden fazlası ütopya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen Karşıyaka'lısın sana o yüzden öyle geliyor :(

Tabii leş değiller, biraz abartı mevcut orada sadfsa PO yapamazlar ama biraz altında bitirirler topladıklarında ama şu aralar cidden aşırı düzensizler. Ben denk geldikçe TBL izliyorum bu sene bayağı keyifli lig oldu aslında bakmayın.

BJK bir de bence fazla bile yenilmeden dayandı. KSK'ya yenilmek bence yine kötü ama daha önceden birinin bize koyması gerekiyordu. Pota altında bu kadar tembel ve zayıf bir takım nasıl bu kadar uzun süre yenilmeden dayandı merak ediyorum. Yenilmezsek zaten biz ilk FB maçında madara oluruz falan diye bekliyordum.

Stimac resmen basket takımının Tosic'i ya, bu kadar düz olup bu kadar iyi istatistik yapması göz boyuyor sadece. Hani katkısı küçümsenmez, yerel ligde full DD performansı çıkarıyor ama düz işte yani. Savunman zayıflıyor, Earl clark desen aynı vs...

direkt hücum bombacısı takım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burada taraftar daha suçlu yalnız ya, geçmişe neyse eyvallah da o reaksiyonlar falan saçmalık. Ayağını koydu diye öyle tepkiler, küfürler hemen bir şeyler atmalar vs... Öncesi sonrası önemli değil, barbarlık direkt.

Bir de Göksenin de tam kabiliyetsizliğine rağmen terfi almış devlet memuru kafası var. Normalde maks Tofaş ayarında oynayabilecek adamken öyle yada böyle şampiyonluk hedefi olan, Euroleague de oynayan takıma kapak atınca böyle hareketleri de doğal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada dün de Dacka'ya koyduk. Garip oldu. Blatt'ın sürekli dediği ve demese bile ortada olan pota altı zaafiyetini çok iyi kullandık. Stimac yine çok ekstrem iş yaptı özellikle ribaund sayısı az olmasına rağmen son kısımda topladığı hücum ribaundlarında bi ivme aldırdı.

DJ Strawberry oynadı mı istatistik yapmasa bile takıma muazzam katkı veriyor. Dün yine onun günüydü. Roll falan da destekleyince zaten bir şekilde takım götürüyor.

Ama işte FB maçını halen bekliyorum. Vesely'nin bugün ki performansı gibi bir şey çok rahat tekrarlanır. Halen güven vermiyor Dacka'yı vs. yensek de.

Dacka da Motiejunas'ı bitirmeye çalışıyor halen, o da olursa zaten bir daha galibiyette çıkaramayız onlara karşı da bu pota altı ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...