Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Göçmen Vize Programı


Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
All entries received from each region are individually numbered; at the end of the entry period, a computer will randomly select entries from among all the entries received for each geographic region. Within each region, the first entry randomly selected will be the first case registered; the second entry selected will be the second case registered, etc. All entries received within each region during the entry period will have an equal chance of being selected.


http://acmedia.alaskacommons.com/wp-content/uploads/2016/04/not-sure-if-real-life-or-just-fantasy-freddy-mercury.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar takılmayın 35 gün süresi var, ilk başvurana madalya veya luck modifier vermiyorlar :p

Bir de çok boş beleş 8-10 temel bilgi isteyen bir süreç, gidip keriz silkeleme "sizin için başvuralım takip edelim" sitelere 50-100-150 TL vermeyin nolur, genel uyarıdır. Şunu dolduracak kadar İngilizce'niz yoksa zaten gitmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ciksa ne yapacaksin esas sorun orada..

daha once de soylemistim es kaza su para verin biz halledelim sitelerinden birine girip basvurmus hanim gaza gelip..ha evet cikmamis tabi..o sene de birseyler olmus lotaryayi yenilemisler bir daha cekilmis..o seferde de bana cikmis..evet green card lottery sini kazanmisim..elcilikten de teyid ettim..

ee.. abi gidip ne is yapacagiz amerika da.
amerika icin okumus olmamiz hicbirsey ifade etmiyor denkligimiz yok..sifirdan hayata baslamak yemiyor..oradaki board sinavlarina kasmak yemiyor..hani buradan elde edebilecegimiz olasi icar gelirleri sunlar bunlar orada yasamamiza yetmez..oraya gitsem kasiyerlik mi yapacagim..oranin saat mesai hesabi bu yasta bana 3 numara buyuk gelir..su anki duzenimi orada kurmak icin isi gucu birak kafadan 300-400 k usd filan lazim..

.hala da giris cikislarda sorarlar hayirdir kardes neyimizi begenmedin diye..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

it de calisanlar icin basvurmak guzel olabilir de..isleyis ters ..yani orada is bulabilmen icin green kart a gerek yok ki..orada iyi is cikartip zaten amerikadan bir firmadan is daveti almissan sana veriyorlar calisma iznini de oturumu da..sadece green cardin var hadi buyuk islerden is sec yok..hatta cogu durumda belge dedikleri zaman sundugun seyleri kaale bile almiyorlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha ticaret dukkan filan diyorsan evet..onlar da sermaye tabi..kaldi ki koseye benzinci acayim bakkaliye acayim donerci acayim ..amerikan ekonomisi cok super degil yerine bagli o isler..

bizim esas su anda kafa yordugumuz baskasinin yaninda yada devlete bagli belge gerektiren isler..dr luk avukatlik mimarlik vs gibi bizde gani gani olan ama amarikalilarin bizimkileri kaale almadiklari..kendi sermayen ile is yapacaksan sorun yok evet ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...