Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doberman yavrusu tüyünde beyazlık


monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar

çok tatlı bir doberman yavrusu evlat edindik. 1.5 aylık hiç aşıları yapılmamış bugün aşılarına başladık iç dış parazit ile. fakat tüylerinin belirli bölgelerinde beyazlıklar var aşağıdaki resimdeki gibi. veteriner tüy analizi için örnek aldı yarına sonuçlar çıkacak. bir fikri olan var mı ?

ayrıca doberman ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum kulak ve kuyruk kesimini kesinlikle yapmayı düşünmüyorum veterinere sordum sadece estetik dedi ama tavsiye etmem dedi. insancıl bir doberman yetiştirmemizin imkanı var mı ?

teşekkürler.

https://s10.postimg.org/6x7oenljd/IMG_1764.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Insancil besleyeceksen aslinda keske baska bir cins alsaydin. Doberman tam bir asker. Egitimle inanilmaz bir köpek haline geliyo. Ayrica cinsler arasinda en aktifi diyebilirim. Enerjisini attiramazsan cok yazik olur hayvana. Kulaklarin diklestirilmesi sonucta zevk meselesi. Cok yakisiyo dik kulak orasi ayri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zegna'ya mesaj attım bakalım tavsiyelerini bekliyorum.

ya açıkçası hani doberman alalım diye birşey olmadı dediğim gibi evlat edindik önümüze bir fırsat geldi biz de kabul ettik.

videolarını izledim gerçekten efsane hale geliyorlar eğitimle. eğitime zaten yollamayı düşünüyorum fakat biraz bilgi birikim yapıyorum nasılsa ufaklığın eğitim yaşına daha var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...