Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere


Grego

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Mekanların kapanış saati Heathrow'un sitesinde ciddi ciddi 22:00...

Dünyanın en işlek havalimanlarından birisi diye biliyordum. 22:45'ten sonra bildiğin uçuş yok sabah ise 06:00'da başlıyor. İngiliz hükümeti bildiğin night flight restrictions yasasını hayata geçirmiş sitesinde yazdığına göre: Heathrow Night Flights
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Ağustos'ta Londra'daki Heathrow'dan aktarmalı ABD uçuşum var. Bilet alırken İngiltere'nin sitesinden kontrol ettiğim zaman ABD vizesi olduğu için transit vizeye gerek olmadığını gördüm.

Uçak akşam 10 gibi iniyor ancak aktarmalı uçuş sabah doğru, kısacası arada 6-7 saat var. Havaalanında bir yerlerde kahve içer dizi izleyerek vakit öldürürüm diyordum. En kötü koltuklara kıvrılır uyurum planları yapıyordum.

İnternette arattığım zaman Heathrow'un akşam 10'dan sonra kapandığını okudum. Uyumaya kalkan yolcuları bazı terminallerde topladıkları falanda yazıyordu. Cidden var mı böyle bir saçmalık? Havalimanı dediğin 24 saat açık olmaz mı yahu? :D


Benim de ay sonu Heatrow üzerinden LA uçuşum var. Ben de Direct Airside Transit Visa almam gerekiyor mu gerekmiyor mu diye kafayı sıyırmıştım, gerekmiyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...